Life

Ce se întâmplă cu Bebe Cotimanis în serialul Vlad. Actorul nu mai are contract cu Pro TV

Bebe Cotimanis interpretează rolul lui Cezar în serialul „Vlad”, însă actorul nu mai are de ceva vreme contract cu postul de televiziune Pro TV. Acesta este motivul pentru care fanii se întreabă ce se întâmplă cu el în final.
27.06.2021 | 21:14
Ce se intampla cu Bebe Cotimanis in serialul Vlad Actorul nu mai are contract cu Pro TV
Ce se întâmplă cu Bebe Cotimanis în serialul Vlad. Actorul nu mai are contract cu Pro TV. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Finalul producției în care actorul joacă rolul unui inginer se filmează zilele acestea, telespectatorii urmând să aibă parte de foarte multe surprize. Una dintre acestea este „dispariția” lui Cezar care acum are contract cu Prima TV.

Bebe Cotimanis a plecat anul trecut de la Pro TV, motiv pentru care nu va mai apărea în serialul „Vlad”. Vedeta va ieși din poveste, așadar drumul său în producția artistică terminându-se.

ADVERTISEMENT

Din toamnă, artistul, interpretul lui Cezar, nu va mai apărea pe micile ecrane, în momentul de față fiind voice over la Prima TV, după ce a precizat că nu acceptă „contracte subțiri”.

Bebe Cotimanis, ucis în finalul serialul Vlad? Care e realitatea

Ultimul episod în care apare Bebe Cotimanis este cel în care Vlad mergea să se întâlnească cu Eliza și să-i spună adevărul. Tot atunci Cezar este prins într-o ambuscadă armată împreună cu soția și fiica.

ADVERTISEMENT

Potrivit click.ro, surse din apropierea echipei de filmare au mărturisit că personajul actorului Bebe Cotimanis a ieșit din povestea serialului care va apărea în toamnă pe micile ecrane.

Mai mult decât atât, actrița Elvira Deatcu (49 de ani), care o interpretează pe Delia Lazăr în serial, soția lui Cezar, apare în câteva imagini în haine negre alături de colega sa, Anda Sârbei.

ADVERTISEMENT

La rândul său cea din urmă, cea care o interpretează pe fiica lui Cezar (Bebe Cotimanis) poartă haine de culoare închisă.

„Încă se lucrează la scenariu, la poveste, orice este posibil”, au mai declarat surse din apropierea echipei de filmare, mai arată sursa menționată mai devreme.

ADVERTISEMENT

Bebe Cotimanis a plecat de la Pro TV, după 25 de ani. Ce motive a avut actorul

„Contractele au devenit mai subțiri, iar eu nu am acceptat chestia asta. Pentru că e munca mea și o respect. Au încercat să mă țină, dar la un preț mai mic. Să vedem ce mi se propune. Eu aș face face, dar în sensul în care am vorbit mai devreme, ceva care să facă omul mai bun.

Poate un show. Eu aș vrea să fac o poezie pe zi la Prima, aș vrea să fac de dimineață, dar astea sunt secretele noastre. Televiziunea se relansează, vom deveni HD, sigle noi, oameni noi.

Și dacă reușim din prima să agățăm bine și să-l ținem strâns în brațe, eu cred că vom izbuti pe piața media. Trebuie să găsim și la Prima o emisiune care să capteze.

Fiecare lucru pe care îl faci în televiziune trebuie să facă un om mai bun. De aia nu-mi plac mie știrile de la ora 5”, a spus Bebe Cotimanis pentru paginademedia.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: