Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ce se întâmplă cu Bergodi dacă Sepsi ratează calificarea în play-off. Clauza din contract a italianului. Video exclusiv

Sepsi luptă pentru calificarea în play-off, în meci decisiv cu FC U Craiova. Dacă va rata calificarea în top 6, Cristiano Bergodi este în pericol. Ce clauză are în contract.
16.03.2023 | 15:20
Ce se intampla cu Bergodi daca Sepsi rateaza calificarea in playoff Clauza din contract a italianului Video exclusiv
Ce se întâmplă cu Bergodi dacă Sepsi ratează calificarea în play-off. Clauza din contract a italianului. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Sepsi – FC U Craiova este finala pentru play-off. Confruntarea se rejoacă joi, de la ora 21:00, după ce a fost întreruptă în ianuarie din cauza scandărilor xenofobe din tribune. Cele două formaţii sunt despărţite de un punct, în favoarea oltenilor.

Ce se întâmplă cu Bergodi dacă Sepsi ratează calificarea în play-off: “Nu neapăra că este în pericol!”

Cristiano Bergodi, antrenorul care a adus Cupa României în sezonul trecut la Sf. Gheorghe este în pericol de a fi demis dacă nu va prinde play-off-ul. Contractul său este scandent la finalul sezonului.

ADVERTISEMENT

Attila Hadnagy, directorul sportiv de Sepsi Sf. Gheorghe, a explicat că în cazul unei victorii diseară, contractul lui Cristiano Bergodi va fi prelungit pe încă un sezon în mod automat:

“Domnul Bergodi are în contract prelungirea automată pe încă un an dacă echipa se califică în play-off. Dacă Doamne Fereşte nu intrăm, atunci, cum a spus şi patronul, stăm la discuţii şi vedem. 

ADVERTISEMENT

Nu neapărat că el este în pericol. Dacă o să fim mulţumiţi la finalul campionatului, o să mai rămână la noi. Dacă nu, atunci o să putem sta de vorbă şi să ne luăm la revedere. El are contract până la finalul sezonului.

După aceea, stăm la masă şi vedem ce va fi”, a explicat Attila Hadnagy, directorul sportiv de la Sepsi, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO: 

Adrian Mititelu: „Primele nu le ofer acum. Primele sunt în contract, de când am semnat cu jucătorii”

De cealaltă parte, FC U Craiova speră să se califice în play-off, la al doilea sezon al echipei pe prima scenă. Echipa lui Nicolo Napoli a pierdut cu Hermannstadt, însă cu un egal prinde top 6:

„Primele nu le ofer acum. Primele sunt în contract, de când am semnat cu jucătorii. Pentru noi care vin de jos accederea în play-off e un obiectiv important și îl premiem. Numai simpla accedere o premiem.

ADVERTISEMENT

Primele au fost prevăzute în contract și anul trecut, dar nu au putut să le obțină. Le-am zis și eu că banii sunt la ei. Depinde de ei. Nu mai depinde de mine, de nimeni, de niciun meci al altor echipe, doar de ei.

Exact asta le-am zis și eu care e diferența între a merge la Constanța duminică sau a juca luni la ora 16:30 cu Mioveni. Și a juca cu CSU, cu FCSB, cu Rapid nu mai vorbesc. Să mergi să joci iar în Giulești”, a declarat Mititelu la FANATIK SUPERLIGA.

În exclusivitate pe FANATIK: site, youtube, facebook, Tik Tok! În fiecare săptămână luni, marți și vineri cu Horia Ivanovici, iar și miercuri și joi cu Ioana Cosma! FII FANATIK CU HORIA IVANOVICI ȘI IOANA COSMA!

ADVERTISEMENT