Ce se întâmplă cu Bianca Pop după presupusul viol reclamat la Poliție. S-a aflat cine e mereu în spatele ei

Dan Suta   
în Stiri mondene
16/09/2020, 11:42
Ce se întâmplă cu Bianca Pop după presupusul viol reclamat la Poliție. S-a aflat cine e mereu în spatele ei
Bianca Pop a fost ispită la Insula iubirii. Foto: Instagram

Bianca Pop a șocat pe toată lumea zilele trecute povestind experiența traumatizantă prin care a trecut. Fosta ispită de la Insula iubirii a depus plângere la Poliție susținând că a fost drogată și violată.

Bianca Pop, păzită de un temut interlop

Până ce justiția va decide dacă i se va face dreptate brunetei din județul Satu Mare, aceasta a luat deja măsuri de precauție.

Teama de a mai ieși singură pe străzile Capitalei este atât de mare încât a apelat la intăriri, și nu orice fel de protecție.

Potrivit publicației mondene online spynews.ro, Bianca Pop este păzită aproape non-stop de unul din cei mai temuți interlopi din București, celebrul Bebino.

Diva a fost văzută secondată de acesta în mai multe locuri din oraș, semn că nu a stat cu mâinile-n sân, mai ales după ce l-a reclamat pe cel care ar fi abuzat-o sexual.

Experiența traumatizantă prin care a trecut. Susține că a fost drogată și abuzată

Fosta ispită a show-ului de la Antena 1 a povestit zilele trecute cu lacrimi în ochi și vocea tremurândă prin ce clipe de coșmar a trecut și a jurat că va merge până în pânzele albe pentru ca făptașii să plătească.

„Am atacuri de panică și plec la IML să fac analize, pentru că, pe lângă că am fost și drogată mult, mi-a pus și ceva în pahar. Am aflat aseară”, a declarat în urmă cu aproape o săptămână pentru site-ul menționat mai sus, în timp ce se îndrepta spre cea mai apropiată secție de Poliție.

Mai mult, vedeta s-a trezit și cu contul de Instagram spart: „Am avut și eu timp să-mi fac din nou Instagram. Vreau să vă spun că sunt la Secția 7 de Poliție pentru a da niște declarații pe care nu am reușit să le dau ieri și de aici mergem la IML ca să vedem ce s-a întâmplat, ce fel de substanțe au fost și să continuăm cu plângerile”.

Închide ×