Life

Ce se întâmplă cu Bursucu de la Kanal D. Teo Trandafir prezintă de trei zile emisiunea cu Mihai Mitoșeru

02.12.2020 | 15:29
Ce se intampla cu Bursucu de la Kanal D Teo Trandafir prezinta de trei zile emisiunea cu Mihai Mitoseru
ADVERTISEMENT

Bursucu a dispărut de pe micul ecran din emisiunea Teo Show începând cu ziua de luni, 30 noiembrie, iar telespectatorii se îngrijorează cu privire la carismaticul prezentator Adrian Cristea.

Emisiunile speciale de Sfântul Andrei și 1 Decembrie de la ora 15:00 au fost prezentate de Teo Trandafir și Mihai Mitoșeru, telespectatorii fiind surprinși de această schimbare neanunțată a postului de televiziune.

ADVERTISEMENT

Întrucât edițiile acestea au fost cel mai probabil înregistrate, lumea se aștepta ca Adi Cristea să apară astăzi în emisiune, când este în direct, însă n-a fost să fie așa.

Bursucu, înlocuit de Mihai Mitoșeru la Kanal D

Tot ce a putut afla FANATIK cu referire la acest subiect este că Bursucu nu va apărea o perioadă în emisiunea Teo Show, deci telespectatorii îl vor vedea alături de Teo Trandafir în zilele următoare tot pe Mitoșeru.

ADVERTISEMENT

Nu este prima oară când Mitoșeru este soluția salvatoare a producătorilor de la Kanal D. Bursucu a mai fost înlocuit de celebrul actor la cârma emisiunii „Se strigă darul”. Andreea Mantea a prezentat un sezon întreg cu Mitoșeru, căci lui Adi Cristea i-au fost date pe mână alte proiecte, el fiind și prezentatorul show-ului „Roata norocului”.

Teo Trandafir, de 7 ani la Kanal D

Pe pagina de Instagram a lui Bursucu nu a apărut încă nimic despre absența sa de pe micul ecran, însă vor apărea cu siguranță declarații despre decizia luată de Kanal D, una surprinzătoare pentru cei mai mulți.

ADVERTISEMENT

Teo Show este una din cele mai urmărite emisiuni din România, difuzată de luni până vineri de la ora 15:00 la Kanal D. Show-ul a debutat la postul turc de televiziune pe 9 septembrie 2013, după ce vedeta televiziunii a realizat același tip de emisiune ani întregi la PRO TV, apoi la Romantica și Prima TV.

Show-ul de la Kanal D se bucură de audiențe în fiecare după amiază și ține în top postul de televiziune de mai bine de 7 ani, având ca principal competitor producția „La Măruță” de la PRO TV.

ADVERTISEMENT