News

Ce se întâmplă cu concertul lui Celine Dion de la București. Celebra artistă a făcut anunțul

25.04.2020 | 10:24
Ce se intampla cu concertul lui Celine Dion de la Bucuresti Celebra artista a facut anuntul
ADVERTISEMENT

Cântăreaţa canadiană Celine Dion a anunțat că a anulat prima parte a turneului european „Courage” care trebuia să debuteze pe 21 mai, la Praga. În cadrul acestui turneu este programat și un concert grandios în București care în momentul de față nu a fost pus pe lista anulărilor.

Concertul lui Celine Dion de la București, încă pe lista organizatorilor

Toate concertele și spectacolele din întreaga lume au fost anulate din cauza pandemiei de coronavirus și cel mai probabil acestă perioadă nu se va încheia prea curând. Una dintre artistele care urmează să concerteze vara aceasta și pe o scenă din România şi-a anulat prima parte a turneului european.

ADVERTISEMENT

Celine Dion a mărturisit că abia așteaptă să urce pe scenă, dar va face acest lucru atunci când „va fi prudent să mergem înainte cu astfel de evenimente în localităţile afectate”. Până atunci renumita artistă a anulat prima jumătate a turneului „Courage”.

Ce se întâmplă cu concertul lui Celine Dion de la București

În momentul de față nu se știe ce se va întâmpla cu spectacolul de la București, stabilit pentru 29 iulie. Acesta nu a fost anulat, însă totul depinde foarte mult de evoluția pandemiei care a pus stăpânite pe 193 de țări din întreaga lume.

ADVERTISEMENT

„Abia aştept zilele când vom putea din nou să împărtăşin bucuria cântatului şi dansatului împreună. Pentru moment, sănătatea şi siguranţa sunt prioritare pentru toată lumea…

dar abia aştept să mă întorc pe scenă şi să fiu împreună cu voi din nou”, a spus renumita artistă, într-un comunicat publicat pe una dintre paginile sale de socializare.

ADVERTISEMENT

Turneul „Courage” este primul pe care artista îl face în limba engleză în ultimii șase ani. Acesta a fost lansat în septembrie 2019, în Quebec, dar din cauza pandemiei a fost întrerupt în martie anul acesta când Celine Dion urma să concerteze în America de Nord.

Renumita artistă a fost premiată cu două trofee Oscar şi cinci Grammy, fiind una dintre cele mai bine cotate și apreciate cântărețe. Celine Dion cântă de la vârsta de 5 ani și nu-și poate imagina viața fără muzică.

ADVERTISEMENT

Celine Dion, devastată după moartea soțului ei care a pierit de cancer

În ultimii ani cunoscuta cântăreață s-a dedicat enorm de mult vieții de familie, în special soțului ei René Angélil, diagnosticat de cancer. Din păcate, moartea iubirii vieții ei, în ianuarie 2016, la vârsta de 73 de ani, a lăsat un gol imens în sufletul vedetei.

„În ultimii trei ani, soțul meu nu putea bea nici măcar o gură de apă. Mânca printr-un tub. Mi-aș fi dorit ca el să trăiască în pace. Mi-aș fi dorit ca el să nu mai fie atât de îngrijorat.

A avut un mic atac de cors, a fost rapid, nu a suferit. Cred că a fost eliberat de toate suferințele și toată durerea”, spunea artista în emisiunea „The Sunday Project” în urmă cu ceva vreme, informează elle.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: