Fotbal intern

Ce se întâmplă cu Cristi Manea, unul dintre cei mai buni jucători de la EURO 2019. “Se antrenează prin parcuri!”

21.08.2019 | 20:03
Ce se intampla cu Cristi Manea unul dintre cei mai buni jucatori de la EURO 2019 Se antreneaza prin parcuri

Cristi Manea a fost unul dintre cei mai buni jucători din lotul echipei naționale a României U21 la EURO 2019, dar fundașul în vârstă de 22 de ani se află într-o situație dificilă. Internaționalul român care se află sub contract cu Apollon Limassol nu face parte din lotul grupării din Cipru pentru sezonul 2019 – 2020 și nici nu și-a găsit echipă în perioada de mercato din această vară.

UPDATE. 21 august, ora 20.00. Cosmin Contra a vorbit despre situația în care se află Cristi Manea, jucătorul care a făcut parte din lotul echipei naționale a României U21 de la EURO 2019.  “Manea nu are nicio ofertă, de la nicio echipă. se antrenază prin parcuri. L-am sunat, mă interesez de situaţia lui. I se termină contractul cu fondul de investiţii care îl deţine. A avut doar oferte de la echipe mici. E dezamăgit că nu şi-a găsit echipă după campionatul european bun pe care l-a făcut la tineret”, a declarat Cosmin Contra la emisiunea Fotbal Club de al Digi Sport.

  • Dan Petrescu îl vrea pe Cristi Manea la CFR Cluj. Ce face fundașul după EURO 2019

Ce se întâmplă cu Cristi Manea, unul dintre cei mai buni jucători de la EURO 2019

Cristi Manea a fost titular în toate cele trei meciuri jucate de echipa națională a României U21 în Grupa C de la Campionatul European U21 găzduit de Italia și San Marino, cu Croația, Anglia și Franțam dar și în semifinala pierdută în fața Germaniei U21, scor 2-4. De atunci, Cristi Manea nu s-a mai antrenat și nici nu a mai jucat vreun meci amical sau oficial.

Fundașului i s-a încheiat împrumutul la CFR Cluj pe 30 iunie 2019 și formația pregătită de Dan Petrescu nu a mai reușit să îi convingă pe oficialii de la Apollon Limassol să îl mai lase pe fotbalistul în vârstă de 22 de ani în Gruia. Astfel, imediat după Campionatul European U21 a intrat într-o vacanță prelungită. Mai mult, Cristi Manea a fost văzut la Untold, un festival important găzduit de Cluj Napoca.

Cristi Manea și George Țucudean se bucură după câștigarea titlului cu CFR Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu
Cristi Manea și George Țucudean se bucură după câștigarea titlului cu CFR Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu

“Am auzit că a fost la Untold!”

“Am auzit că a fost la Untold. Pe cuvânt, așa am auzit. Am citit în ziar că a fost la Untold și nu știu ce a făcut el pe acolo. Și m-a sunat când am eliminat-o pe Astana, să mă felicite”, a declarat Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, după meciul câștigat de campioana României în fața celor de la Hermannstadt, scor 3-0, în etapa a 5-a din Casa Pariurilor Liga 1.

Imediat după Campionatul European U21 găzduit de Italia și San Marino, Cristi Manea a decis să pună stop și relației pe care o avea cu Alina, femeia care a fost lovită cu bestialitate în timpul unui meci jucat de echipa națională a României U21 la EURO 2019.

Cristi Manea și fosta lui iubită Alina

Cristi Manea este un produs al Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi, iar la prima echipă a Viitorului a făcut pasul pe 1 martie 2014. Acesta a fost vândut la Apollon Limassol cu 2,5 milioane de euro, iar apoi a fost cedat sub formă de împrumut la Mouscron și CFR Cluj. Cristi Manea a debutat în tricoul echipei naționale a României pe 31 martie 2014 și a bifat 10 selecții.

Tags: