Life

Ce se întâmplă cu Cristina Bălan și soțul ei de când s-a născut fetița lor: “Lucrurile nu sunt tocmai roz”

Cum se descurcă Cristina Bălan și soțul ei de când s-a născut fetița lor. Gabriel Bălan, dezvăluiri despre viața cu trei copii.
19.03.2023 | 17:35
Ce se intampla cu Cristina Balan si sotul ei de cand sa nascut fetita lor Lucrurile nu sunt tocmai roz
Cum se descurcă Cristina Bălan și soțul ei de când s-a născut fetița lor. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristina Bălan și soțul ei, Gabriel Bălan, sunt în culmea fericirii de când a venit pe lume fetița lor. Deși se bucură de viața cu trei copii, cei doi recunosc că nu este tocmai ușor. Iată ce a declarat partenerul de viață al artistei.

Cum se descurcă Cristina Bălan și soțul ei de când s-a născut fetița lor

În decembrie 2022, Cristina Bălan a adus pe lume al treilea copil, de data aceasta o fetiță. Cântăreața și soțul ei sunt foarte fericiți de atunci, iar viața lor s-a schimbat în bine. Împreună mai au doi gemeni, care suferă de sindromul Down, dar cărora încearcă să le ofere tot ce e mai bun. În plus, băieții s-au bucurat foarte mult de nașterea surioarei lor.

ADVERTISEMENT

Soțul câștigătoarei de la Vocea României 2015 a recunoscut că viața cu trei copii, dintre care unul are doar câteva luni, nu este deloc ușoară. În plus, gemenii au în continuare nevoie de grija și atenția părinților, dar îi ajută pe părinți, în același timp.

“Începutul, trebuie să recunosc, a fost puțin mai dificil, având în vedere că cei doi năzdravăni ai noștri au în continuare nevoie de atenția noastră permanentă. Dar deja ne-am intrat în ritm și băieții caută și ei pe cât posibil să ne mai ușureze munca”, a declarat soțul Cristinei Bălan pentru ciao.ro.

ADVERTISEMENT

Din păcate, terapiile gemenilor costă foarte mult, motiv pentru care cei doi nu se descurcă foarte bine din punct de vedere financiar. Cristina și Gabriel Bălan își doresc să înființeze o asociație, însă deocamdată nu au timp să-și pună planul în aplicare.

“Financiar vorbind, lucrurile nu sunt tocmai roz, este o provocare permanentă, având în vedere cheltuielile foarte mari numai cu terapiile lor și poate că înființarea unei asociații ne-ar ajuta foarte mult în acest sens, dar nu am reușit să facem încă acest pas.

ADVERTISEMENT

Necesită alocarea unui timp pe care, sincer, noi nu prea îl avem. Dar privesc foarte încrezător spre viitor”, a mai explicat Gabriel Bălan în cadrul aceluiași interviu.

Cristina și Gabriel Bălan, fericiți de când familia lor s-a mărit

Cei doi soți sunt foarte fericiți de când a venit pe lume Nadeea Sofia. Cristina și Gabriel Bălan erau deja doi părinți împliniți și fericiți. Atunci când s-a născut fiica lor, pentru ei a fost un moment cu adevărat special.

ADVERTISEMENT

“Sincer, nici nu știu dacă poate fi cuprins și descris în cuvinte ce trăim în aceste momente. Este dincolo de puterea cuvintelor. Aș putea spune că avem clipe când ni se pare ireal ce trăim.

Fetița noastră este soarele care a apărut în viața noastră să ne lumineze și mai bine prezentul și viitorul. E curcubeul pe care l-am așteptat o viață întreagă, liantul care ne-a unit și mai mult decât eram.

Ne simțeam împliniți și înainte de a se naște fetița noastră, dar cumva amândoi simțeam că mai avem iubire de dăruit, dincolo de ce dăruiam deja picilor noștri, Toma și Matei”, a mai spus Gabriel Bălan.

ADVERTISEMENT
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de...
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov: „A înșela înseamnă să fii cu sufletul în altă direcție”
Planul a fost dezvăluit: părțile bătuseră palma! Aleksei Navalnîi a murit cu doar...
Planul a fost dezvăluit: părțile bătuseră palma! Aleksei Navalnîi a murit cu doar câteva zile înainte ca totul să se schimbe
Un cuplu din Cluj a rămas fără niciun ban și fără mașină după...
Un cuplu din Cluj a rămas fără niciun ban și fără mașină după ce a dat click pe un anunț de pe internet
„Așa am scăpat de retenția de apă”. Amna are un obicei simplu după...
„Așa am scăpat de retenția de apă”. Amna are un obicei simplu după fiecare masă
Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme
Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme
Reacţia unui influencer din SUA când gustă pentru prima dată sarmale. A numit...
Reacţia unui influencer din SUA când gustă pentru prima dată sarmale. A numit Bucureştiul "unul dintre cele mai cool orașe din Europa"
Zeci de arme și peste 2.500 de cartușe au fost găsite în locuința...
Zeci de arme și peste 2.500 de cartușe au fost găsite în locuința lui Alain Delon. Actorul nu deține permis de port-armă
O mamă indignată a scris un bilet pentru educatoarea fiicei sale și l-a...
O mamă indignată a scris un bilet pentru educatoarea fiicei sale și l-a lipit pe caserola de mâncare. Ce o învățase dascălul
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Lumea s-a înghesuit pentru pomană
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Lumea s-a înghesuit pentru pomană
Aproape de o tragedie la metrou. Accident nemaivăzut la Metrorex
Aproape de o tragedie la metrou. Accident nemaivăzut la Metrorex
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Pachetele împărțite la cimitir, pline cu delicatese
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Pachetele împărțite la cimitir, pline cu delicatese
Florin Dumitrescu, prima reacţie despre divorţul de Cristina. Cei doi au împreună două...
Florin Dumitrescu, prima reacţie despre divorţul de Cristina. Cei doi au împreună două fetiţe: „Dumnezeu e sus și vede!”
O teroristă germană din Facțiunea Armata Roșie, căutată de 30 de ani și...
O teroristă germană din Facțiunea Armata Roșie, căutată de 30 de ani și acuzată atacuri cu bombă și jafuri armate, a fost arestată la Berlin
Dan Negru, revoltat de prețurile din magazine. Cât a ajuns să coste planta...
Dan Negru, revoltat de prețurile din magazine. Cât a ajuns să coste planta care „astupă foamea săracului”