Life

Ce se întâmplă cu Cristina Bălan și soțul ei de când s-a născut fetița lor: “Lucrurile nu sunt tocmai roz”

Cum se descurcă Cristina Bălan și soțul ei de când s-a născut fetița lor. Gabriel Bălan, dezvăluiri despre viața cu trei copii.
19.03.2023 | 17:35
Ce se intampla cu Cristina Balan si sotul ei de cand sa nascut fetita lor Lucrurile nu sunt tocmai roz
Cum se descurcă Cristina Bălan și soțul ei de când s-a născut fetița lor. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristina Bălan și soțul ei, Gabriel Bălan, sunt în culmea fericirii de când a venit pe lume fetița lor. Deși se bucură de viața cu trei copii, cei doi recunosc că nu este tocmai ușor. Iată ce a declarat partenerul de viață al artistei.

Cum se descurcă Cristina Bălan și soțul ei de când s-a născut fetița lor

În decembrie 2022, Cristina Bălan a adus pe lume al treilea copil, de data aceasta o fetiță. Cântăreața și soțul ei sunt foarte fericiți de atunci, iar viața lor s-a schimbat în bine. Împreună mai au doi gemeni, care suferă de sindromul Down, dar cărora încearcă să le ofere tot ce e mai bun. În plus, băieții s-au bucurat foarte mult de nașterea surioarei lor.

ADVERTISEMENT

Soțul câștigătoarei de la Vocea României 2015 a recunoscut că viața cu trei copii, dintre care unul are doar câteva luni, nu este deloc ușoară. În plus, gemenii au în continuare nevoie de grija și atenția părinților, dar îi ajută pe părinți, în același timp.

“Începutul, trebuie să recunosc, a fost puțin mai dificil, având în vedere că cei doi năzdravăni ai noștri au în continuare nevoie de atenția noastră permanentă. Dar deja ne-am intrat în ritm și băieții caută și ei pe cât posibil să ne mai ușureze munca”, a declarat soțul Cristinei Bălan pentru ciao.ro.

ADVERTISEMENT

Din păcate, terapiile gemenilor costă foarte mult, motiv pentru care cei doi nu se descurcă foarte bine din punct de vedere financiar. Cristina și Gabriel Bălan își doresc să înființeze o asociație, însă deocamdată nu au timp să-și pună planul în aplicare.

“Financiar vorbind, lucrurile nu sunt tocmai roz, este o provocare permanentă, având în vedere cheltuielile foarte mari numai cu terapiile lor și poate că înființarea unei asociații ne-ar ajuta foarte mult în acest sens, dar nu am reușit să facem încă acest pas.

ADVERTISEMENT

Necesită alocarea unui timp pe care, sincer, noi nu prea îl avem. Dar privesc foarte încrezător spre viitor”, a mai explicat Gabriel Bălan în cadrul aceluiași interviu.

Cristina și Gabriel Bălan, fericiți de când familia lor s-a mărit

Cei doi soți sunt foarte fericiți de când a venit pe lume Nadeea Sofia. Cristina și Gabriel Bălan erau deja doi părinți împliniți și fericiți. Atunci când s-a născut fiica lor, pentru ei a fost un moment cu adevărat special.

ADVERTISEMENT

“Sincer, nici nu știu dacă poate fi cuprins și descris în cuvinte ce trăim în aceste momente. Este dincolo de puterea cuvintelor. Aș putea spune că avem clipe când ni se pare ireal ce trăim.

Fetița noastră este soarele care a apărut în viața noastră să ne lumineze și mai bine prezentul și viitorul. E curcubeul pe care l-am așteptat o viață întreagă, liantul care ne-a unit și mai mult decât eram.

Ne simțeam împliniți și înainte de a se naște fetița noastră, dar cumva amândoi simțeam că mai avem iubire de dăruit, dincolo de ce dăruiam deja picilor noștri, Toma și Matei”, a mai spus Gabriel Bălan.

ADVERTISEMENT