Life

Ce se întâmplă cu Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. Gestul care i-a dat de gol

03.04.2021 | 15:55
Ce se intampla cu Cristina Ciobanasu si Vlad Gherman Gestul care ia dat de gol
ADVERTISEMENT

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au despărțit după 9 ani de relație, pe 1 februarie 2021, mărturisind că vor rămâne mai departe prieteni, având în vedere proiectele pe care le au împreună, însă un gest recent spune cu totul altceva. 

Cei doi actori din serialul „Adela” își văd mai departe de propriile vieți, mergând în vacanțe în aceeași perioadă, însă separat. Frumoasa blondină și fostul partener de viață sunt colegi și într-o emisiune de la Happy Channel, dar un lucru a ieșit la iveală în legătură cu ei.

ADVERTISEMENT

Mai exact, foștii parteneri de viață nu-și mai apreciază postările de pe rețelele de socializare și nici nu mai apar împreună în imagini. Acest gest i-a făcut pe fani să creadă că Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au spus pas inclusiv relației de prietenie.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman nu mai au nicio legătură? Ce au observat fanii

„Toată lumea se întreabă cum să mai fi prieten cu cineva cu care ai fost într-o relație timp de 9 ani. Uite că se poate. Important de știut este că noi am fost întâi de toate prieteni, și asta ne-a ajutat foarte mult.

ADVERTISEMENT

Am clădit această relație de prieteni. Nu putem să dărâmăm ce am construit înainte de cei 9 ani de relație și nici ce am construit în acești 9 ani de relație. Poate sună imposibil, dar se poate. Sunt cazuri atipice, dar depinde de om”,  spunea Vlad Gherman în emisiunea Xtra Night Show în urmă cu ceva timp.

La rândul ei Cristina Ciobănașu a mărturisit că au căzut de acord să se despartă după 9 ani de relație, actrița fiind cea care a deschis pentru prima oară discuția. Vedeta are numai cuvinte frumoase pentru fostul iubit, mărturisind recent că există în continuare respect.

ADVERTISEMENT

„Nu suntem construiți pentru scandal și nu cred că am putea să ne respectăm unul pe celălalt dacă am putea ajunge la așa ceva, ceea ce în relația noastră respectul a fost foarte important.

Este la fel de important să fim cât mai sinceri și cât mai transparenți și vrem să ne ținem spatele unul altuia, să fim prieteni.

ADVERTISEMENT

Pentru că oamenii ne-au urmărit atâta timp pentru povestea noastră frumoasă de dragoste și respectul pe care l-am purtat și ni s-a părut important să spunem și acest aspect, legat de despărțire și prietenia noastră”, spunea artista la 2 săptămâni după separarea oficială.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au surprins pe toată lumea când au pus capăt relației, mai ales că fanii lor se așteptau la nuntă. Din păcate, lucrurile nu mai erau de mult pe roze între actori, deși erau împreună de când aveau vârste foarte fragede.

ADVERTISEMENT
Val de reacții după declarația Emmei Răducanu despre părinții ei: „Sună ca naiba!”
Val de reacții după declarația Emmei Răducanu despre părinții ei: „Sună ca naiba!”
Ce bani avea Florian Coldea când conducea SRI. Profitul incredibil făcut din consultanţă,...
Ce bani avea Florian Coldea când conducea SRI. Profitul incredibil făcut din consultanţă, după ce s-a pensionat
Divorț-șoc în familia Nadiei Comăneci. Numele marii campioane de la Montreal a fost...
Divorț-șoc în familia Nadiei Comăneci. Numele marii campioane de la Montreal a fost implicat într-un scandal matrimonial
O copilă de 8 ani din Botoşani, găsită moartă într-o lizieră de salcâmi....
O copilă de 8 ani din Botoşani, găsită moartă într-o lizieră de salcâmi. Maria plecase la o rudă şi nu s-a mai întors acasă
Imagini fabuloase cu apartamentul de peste 2.000 de metri pătraţi al lui Ion...
Imagini fabuloase cu apartamentul de peste 2.000 de metri pătraţi al lui Ion Ţiriac. Luxul de care are parte miliardarul român
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile...
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile cu ținuta ei fac acum înconjurul internetului / Foto
MOSCOVA AMENINȚĂ ROMÂNIA! Atac dur chiar de la KREMLIN la adresa BUCUREȘTIULUI
MOSCOVA AMENINȚĂ ROMÂNIA! Atac dur chiar de la KREMLIN la adresa BUCUREȘTIULUI
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul...
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul voia sa candideze pentru funcția de primar
Cea mai scumpă mașină din Cluj. Proprietarul este o vedetă locală
Cea mai scumpă mașină din Cluj. Proprietarul este o vedetă locală
Valeriu Gheorghiţă a confirmat chiar la postarea făcută de Monica Bârlădeanu!
Valeriu Gheorghiţă a confirmat chiar la postarea făcută de Monica Bârlădeanu!
STENOGRAME. Noi detalii din dosarul generalilor SRI Coldea și Dumbravă. „N-are cum să...
STENOGRAME. Noi detalii din dosarul generalilor SRI Coldea și Dumbravă. „N-are cum să nu aibă putere, mă. Îi are pe toți la mână”
Anul în care 3 imperii au vrut să dezmembreze națiunea română. Momentul care...
Anul în care 3 imperii au vrut să dezmembreze națiunea română. Momentul care putea schimba istoria țării