Life

Ce se întâmplă cu cuplul Cornel Palade – Romică Țociu. De ce nu mai sunt văzuți împreună

Cornel Palade – Romică Țociu formează de ani buni cel mai iubit cuplu de comedianți. În ultima vreme nu au mai fost văzuți însă împreună în emisiuni.
26.08.2021 | 22:32
Ce se intampla cu cuplul Cornel Palade  Romica Tociu De ce nu mai sunt vazuti impreuna
Ce se întâmplă cu cuplul Cornel Palade – Romică Țociu. De ce nu mai sunt văzuți împreună. Sursă foto: captura TV
ADVERTISEMENT

De ceva vreme fanii se întreabă dacă există probleme între Romică Țociu și Cornel Palade. Ani de zile aceștia au apărut împreună la  emisiuni Tv sau petreceri. Lucrurile s-au cam schimbat însă în ultima vreme.

Nu au mai apărut împreună în nicio producție așa că fanii comedianților au început să-și pună întrebări. Mulți au crezut că între cei doi ar fi existat unele discuții.

ADVERTISEMENT

Cornel Palade a vorbit despre acest subiect și a lămurit lucrurile.

Ce se întâmplă cu cuplul Cornel Palade – Romică Țociu. De ce nu mai sunt văzuți împreună

Mai bine de 20 de ani, Romică Țociu și Cornel Palade au participat împreună la toate emisiunile Tv, spectacolele sau petrecerile la care erau invitați. În ultimul timp, lucrurile s-au cam schimbat, iar aparițiile lor împreună au fost extrem de rare.

Fanii au crezut că între cei doi artiști ar putea exista unele neînțelegeri, dar Cornel Palade a făcut lumină și a explicat cum stau lucrurile de fapt.

ADVERTISEMENT

Acesta a spus că nu se miră că există aceste zvonuri din moment ce de o perioadă destul de lungă nu au mai avut apariții împreună la TV. Cei doi formează un cuplu și acum la spectacolele pe care le susțin pe litoral.

În plus, Palade spune că nu este foarte supărat, pentru că el a mai apărut singur și înainte de a forma un cuplu cu Țociu.

ADVERTISEMENT

“Oamenii ne urmăresc, vor să ne vadă împreună, noi suntem împreună, nicio problemă, asta este situația. Normal că mă văd, eu înainte de Romică am fost singur.

Cuplu există, dar lumea era învățată să ne vadă pe sticlă, nu?”, a spus Cornel Palade, la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Romică Țociu, implicat într-un proiect Tv

Romică Țociu a primit o ofertă din partea unei televiziuni, iar în acest moment este implicat într-un nou proiect fără partenerul său de scenă. Cornel Palade a povestit că prietenul său l-a sunat înainte de a accepta propunerea pentru a-i spune cum stau lucrurile, iar el l-a sfătuit să accepte provocarea.

“Mi-a spus că Antena vrea să-l ia într-un proiect. Eu i-am zis că e extraordinar acest lucru. Fiecare om trebuie să ia deciziile în dreptul lui și hotărăște”, a mai spus Palade.

ADVERTISEMENT