Fotbal international

Ce se întâmplă cu Dennis Man dacă retrogradează Parma! Anunţul făcut de italieni

24.04.2021 | 09:53
Ce se intampla cu Dennis Man daca retrogradeaza Parma Anuntul facut de italieni
ADVERTISEMENT

Scenariu nou în cazul în care AC Parma va retrograda din Serie A, anunță presa din Italia. Dennis Man are șanse mari să nu joace în Serie B, chiar dacă echipa sa va lua drumul Seriei B la finalul sezonului.

Parma nu a avut nicio șansă în meciul cu Juventus Torino și echipa lui Valentin Mihăilă și Dennis Man va juca la anul în liga secundă.

ADVERTISEMENT

Man a fost lăudat în partida împotriva campioanei Italiei, în care cel mai scump transfer din această iarnă în Italia a fost egalul lui Cristiano Ronaldo.

Dennis Man ar putea juca în Serie A și în sezonul viitor

Dennis Man ar putea fi împrumutat la AC Milan sau Napoli, echipe care s-au arătat interesate de tânărul fotbalist român și care ar putea să negocieze cu Parma în cazul în care echipa americanului Kyle Krause va retrograda.

ADVERTISEMENT

Conform jurnaliștilor italieni, Dennis Man ar putea evolua și sezonul viitor în Serie A, chiar dacă AC Parma are șanse mari să retrogradeze. Cu toate astea, Parma Live notează că fotbalistul ar putea fi păstrat chiar și în Serie B, pentru a ajuta echipa să revină în prim planul fotbalului italian: „Va rămâne și în Serie B? Pentru o promovare rapidă, ar fi cu siguranță de dorit să rămână și asta este prima impresie pe care ne-o dă”.

Parma are nevoie de o minune pentru a se salva de la retrogradare cu șase etape înainte de finalul campionatului. Penultima clasată este la 11 puncte distanță de primul loc care asigură salvarea de la retrogradare, însă sunt șanse mici ca acest lucru să se mai întâmple.

ADVERTISEMENT

Evoluțiile lui Dennis Man, apreciate de fanii Parmei: „Spirit de sacrificiu și calități tehnice

Dennis Man este în opinia celor de la Parma Live unul dintre aspectele pozitive din acest sezon, iar fotbalistul a arătat că își dorește să demonstreze și că este un fotbalist tehnic: „Printre atâtea note discordante ale acestui sezon, pentru Parma există un motiv care face ca zâmbetul să fie posibil. Este vorba despre jucătorul născut în 1998 care s-a distins prin spirit de sacrificiu, prin dorința de a se face remarcat și, mai ales, prin calități tehnice”.

Parma nu va renunța ușor la Dennis Man chiar dacă echipa va juca de la anul în Serie B, mai ales că mijlocașul ofensiv este foarte apreciat și îndrăgit de către suporteri: „Se pare, însă, că echipa lui Kyle Krause nu este interesată să renunțe la Dennis Man. Tânărul fotbalist român este unul dintre puținele motive care îi pot face să zâmbească pe suporteri în acest sezon dezastruos din punctul de vedere al rezultatelor”.

ADVERTISEMENT

Parma își joacă poate ultima șansă la salvare sâmbătă, de la ora 19:00, când va întâlni pe teren propriu pe ultima clasată, Crotone.

ADVERTISEMENT
Tags: