Sport

Ce se întâmplă cu departamentul Sport de la PRO TV. Decizie radicală luată după 25 de ani

16.08.2019 | 16:28
Ce se intampla cu departamentul Sport de la PRO TV Decizie radicala luata dupa 25 de ani
Ce se întâmplă cu departamentul Sport de la PRO TV. Costi Mocanu şi Felix Drăghici au plecat de la postul de pe "Pache Protopopescu"

Departamentul Sport de la PRO TV trece prin schimbări importante în această toamnă. Conform site-ului paginademedia.ro, Felix Drăghici, unul dintre veteranii postului de pe “Pache Protopopescu”, părăseşte televiziunea la începutul lunii septembrie.

Schimbare majoră la departamentul Sport de la PRO TV. Cine îi ia locul lui Felix Drăghici

Felix Drăghici va pleca de la departamentul Sport al PRO TV, unde fusese şef din 1996. Locul acestuia va fi luat de Eduard Coandă, producător general al redacţiei în acest moment. Chiar dacă pleacă de la PRO TV, Felix Drăghici va comenta în continuare meciuri de fotbal transmise postul de postul de pe “Pache Protopopescu”, în calitatea de colaborator.

Felix Drăghici făcea parte din echipa PRO TV încă din perioada în care postul era cunoscut sub numele de Canal 31, la începutul anului 1994. “Îi mulțumim lui Felix și îi urăm mult succes. Mult succes și lui Eduard Coandă, care a lucrat mulți ani alături de Felix Drăghici”, au anunţat oficialii postului de televiziune pentru site-ul paginademedia.

Ion Alexandru a plecat din departamentul Sport de la PRO TV
Ion Alexandru a plecat din departamentul Sport de la PRO TV

Ion Alexandru, a doua plecare importantă de la PRO TV

După meciul Mlada Boleslav – FCSB 0-1, Ion Alexandru, unul dintre comentatorii partidei retur din turul 3 preliminar al Europa League, şi-a anunţat plecarea de la PRO TV. “Aseară am comentat ultimul meci la PRO TV şi astăzi (n.r. vineri) este ultima zi aici. 13 ani frumoşi în care am legat prietenii de o viaţă, am muncit cu multă pasiune şi am învăţat foarte multe. Mulţumesc, PROTV”, a fost anunţul făcut de Ion Alexandru pe contul personal de Facebook.

În primăvară, Costi Mocanu şi-a anunţat plecarea de la PRO TV şi a devenit consilier pentru zona de marketing al lui Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, informaţie anunţată în exclusivitate de FANATIK.

Tags: