Life

Ce se întâmplă cu emisiunea Survivor România 2023 începând de săptămâna viitoare. Daniel Pavel a anunțat marea surpriză

Anunț major despre competiția sportivă Survivor România 2023, de la Pro TV. Daniel Pavel a spus ce se va petrece în curând.
26.01.2023 | 09:31
Ce se intampla cu emisiunea Survivor Romania 2023 incepand de saptamana viitoare Daniel Pavel a anuntat marea surpriza
Anunț major pentru competiția sportivă Survivor România 2023. Daniel Pavel a spus ce se va petrece în curând. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ce se întâmplă cu emisiunea în care Faimoșii și Războinicii luptă pentru un premiu de 100.000 de euro, începând de săptămâna viitoare. Prezentatorul reality show-ului din Republica Dominicană a anunțat marea surpriză.

Anunț major despre competiția sportivă Survivor România 2023. Daniel Pavel a spus ce se va petrece în curând

Daniel Pavel a făcut anunțul major pe care îl așteptau toți fanii emisiunii Survivor România 2023. Începând cu ultima săptămână din luna ianuarie internauții pot urmări show-ul mai devreme cu o zi pe voyo.ro.

ADVERTISEMENT

„Pentru că ne dorim ca toți fanii Survivor să se bucure de aceeași experiență fantastică aveți Survivor în același timp la Pro TV și pe voyo.ro.

De săptămâna viitoare, însă, veți avea Survivor pe voyo.ro cu o zi în avans față de tv”, a transmis vedeta înainte de încheierea ediției de miercuri, 25 ianuarie 2023, conform protv.ro.

ADVERTISEMENT

Asta înseamnă că episodul de luni, 30 ianuarie 2023, se va putea urmări cu o zi mai devreme, adică în cursul zilei de duminică, 29 ianuarie 2023. Competiția sportivă se difuzează timp de 3 zile pe săptămână.

Survivor România 2023, o nouă accidentare

Survivor România 2023 este o emisiune unde trasee dificile le pot da mari dureri de cap concurenților. Recent a avut loc o nouă accidentare, tot în echipa Faimoșilor, de unde Sebastian Dobrincu a fost eliminat.

ADVERTISEMENT

Fostul investitor de la Imperiul Leilor urmează să sufere o intervenție chirurgicală la picior, Ionuț Iftimoaie având la rândul său nevoie de intervenția doctorului și de îngrijiri medicale în Republica Dominicană.

Mai exact, sportivul s-a lovit la mână stângă și va avea nevoie de o perioadă mai lungă de recuperare, după cum a anunțat Daniel Pavel. Din păcate, luptătorul va sta pe banca Faimoșilor următoarele jocuri.

ADVERTISEMENT

„Acele butoaie minunate… mi-a rămas degetul mare în urmă și acesta a cedat, de atunci am mai intrat pe traseu de multe ori ceea ce îmi dă speranță că acum, cu mâna pusă în ghips, o să pot să ajut echipa. 

Vreau să contribui și să particip. Am foarte multă determinare, sunt un luptător”, a declarat Ionuț Iftimoaie de la Survivor România 2023.

ADVERTISEMENT