Life

Ce se întâmplă cu emisiunea Survivor România de Paște. Anunțul făcut de Kanal D

29.04.2021 | 12:25
Ce se intampla cu emisiunea Survivor Romania de Paste Anuntul facut de Kanal D
ADVERTISEMENT

Kanal D a anunțat ce surprize pregătește telespectatorilor de Paște. Va avea de suferit emiterea emisiunii Survivor România având în vedere faptul că duminică, atunci când au loc eliminările, este zi de sărbătoare?

Postul de televiziune a pregătit o serie de ediții speciale pentru sărbătorile pascale. Telespectatorii se vor reîntâlni cu vedetele postului, care au filmat emisiunile pentru Paște în urmă cu câteva săptămâni, iar ele vor fi difuzate duminică și luni.

ADVERTISEMENT

Potrivit unui comunicat Kanal D, sărbătoarea începe încă de sâmbătă, 1 Mai, când va fi difuzată o ediție specială RoVentura, începând cu ora 15:00. Românii vor avea ocazia să călătorească în ținuturile fascinante ale Sălajului, cunoscând tradițiile și locurile frumoase de la Iaz.

Survivor România, ediție specială în prima zi de Paște

Pe 2 mai, în ziua Învierii Domnului, de la ora 14:30, Kanal D a pregătit o serie de noi reportaje „Asta-i România”. Telespectatorii vor fi purtați într-un loc sfânt din țară, la Mănăstirea Mărcuș de lângă Brașov, unde maica stareță Serafima a făcut totul de la zero.

ADVERTISEMENT

Tot în ediția specială de Paște vom putea urmări povestea unei familii de africani adoptată de România, care trăiește și simte românește la Chinari, în județul Mureș.

În a doua zi de Paște, Teo Trandafir îi va avea ca invitați pe Black Matias, Maria Cârneci, Daniela Condurache, Armin Nicoară și Vladimir Drăghia împreună cu familia.

ADVERTISEMENT

Reportaje despre vedetele momentului la Știrile Kanal D

Cu surprize vin și cei de la Știrile Kanal D, unde vor fi prezentate reportaje impresionante despre viața Anei Porgras, secretul din spatele succesului lui Theo Rose, iar telespectatorii vor avea ocazia să vadă cum arată casa în care trăiește interpreta Daniela Condurache.

Fanii Survivor România pot sta liniștiți. Emisiunea nu va avea de suferit, concurenții fiind prezenți pe micile ecrane în seara zilei de duminică așa cum ne-au obișnuit, de la ora 20:00. Este posibil ca în următoarea gală să nu se facă eliminări, dat fiind faptul că este sărbătoare, însă ne putem aștepta la orice, căci producătorii emisiunii știu cum să ne ia prin surprindere de fiecare dată.

ADVERTISEMENT