Life

Ce se întâmplă cu emisiunile de la Antena 1 sistate din cauza pandemiei. Care sunt schimbările impuse de producători

21.05.2020 | 15:38
Ce se intampla cu emisiunile de la Antena 1 sistate din cauza pandemiei Care sunt schimbarile impuse de producatori
ADVERTISEMENT

Producătorii emisiunilor de la Antena 1 care au fost sistate din cauza virusului din China au anunțat că în curând vor fi reluate filmările pentru noile sezoane. Vedetele vor reveni pe platouri, însă vor exista reguli și schimbări de care trebuie să țină cont.

Filmările pentru emisiunile de la Antena 1 vor începe curând, dar fără public

„Chefi la cuțite”, „Te cunosc de undeva!”, „iUmor” sau serialul „Sacrificiul” se numără printre producțiile pentru care producătorii au sistat filmările pentru sezoanele următoare din cauza pandemiei de coronavirus. Recent, oficialii de la Antena 1, au anunțat că filmările vor fi reluate, dar cu oricum.

ADVERTISEMENT

După o pauză de două luni vedetele postului de televiziune vor reveni pe platourile de filmare, însă vor trebui să respecte anumite reguli și măsuri în așa fel încât toată lumea să fie în siguranță, fie că este vorba de concurenți, fie că este vorba de echipa emisiunii.

Ce schimbări se vor produce în show-urile Antenei 1

Producătorii singurului show de umor din țara noastră au luat decizia de a filma finala „iUmor” fără public în sală.

ADVERTISEMENT

De asemenea, întreaga echipă de producție va fi obligată să poarte măști de protecție și mănuși pentru a evita îmbolnăvirea. Finala acestui sezon urmează să se difuzeze peste două săptămâni.

Cât despre emisiunea culinară „Chefi la cuțite” care va fi difuzată pe micile ecrane în toamnă, producătorii au luat aceleași decizii.

ADVERTISEMENT

Asta înseamnă că frumoasa Gina Pistol, cât și cei trei jurați Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea au revenit la muncă pentru filmările sezonului cu numărul 8, în condiții de siguranță.

Potrivit unor surse, toată lumea poartă măști de protecție, în timp ce în fața mesei la care stau chefii a fost instalat un paravan care are menirea de a păstra distanța între concurent și jurat.

ADVERTISEMENT

O altă emisiune care va reveni pe micile ecrane este „Te cunosc de undeva!”, unde cântăreața Andreea Bălan este jurat alături de Aurelian Temișan, Ozana Barabancea și Andrei Aradits.

Conform viva.ro, data începerii filmărilor nu a fost stabilită, dar se vor respecta măsurile luate și la restul show-urilor de televiziune.

 

 

ADVERTISEMENT