Life

Ce se întâmplă cu faimoasa Celine Dion. Artista traversează o perioadă dificilă: ”Am avut coaste rupte la un moment dat”

Celine Dion a povestit cât de mult i s-a schimbat viața de când a fost diagnosticată cu Sindromul Persoanei Rigide. Cum s-a manifestat boala în cazul artistei.
07.06.2024 | 22:53
Ce se intampla cu faimoasa Celine Dion Artista traverseaza o perioada dificila Am avut coaste rupte la un moment dat
Celine Dion a povestit cât de mult i s-a schimbat viața de când a fost diagnosticată cu Sindromul Persoanei Rigide. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Celine Dion este una dintre cele mai apreciate și mai cunoscute artiste din lume. Din păcate, în ultimii ani, vedeta a stat departe de scenă și de fanii săi. Problemele de sănătate i-au dat reale bătăi de cap, iar acum, a decis să vorbească deschis despre ele.

Celine Dion a fost diagnosticată cu Sindromul Persoanei Rigide. Artista face terapie de cinci ori pe săptămână

2022 a fost un an dur pentru Celine Dion. Atunci, artista a fost diagnosticată cu Sindromul Persoanei Rigide, o afecțiune rară care provoacă spasme musculare. Întreaga perioadă a fost dificilă pentru vedetă, iar viața ei s-a schimbat radical.

ADVERTISEMENT

În urmă cu câteva săptămânii, fanii au crezut că starea de sănătate a lui Celine Dion s-a îmbunătățit. Prezentă la Premiile Grammy 2024, artista le-a dat tuturor speranțe că va reveni pe scenă. Din păcate, acest lucru nu se va întâmpla curând.

Din cauza bolii, îndrăgita artistă a fost nevoită să își anuleze 40 de concerte pe care le avea programate în Europa. Fanii au fost dezamăgiți, însă au înțeles raționamentele din spatele deciziei.

ADVERTISEMENT

Recent, Celine Dion a acordat primul ei interviu TV de când a aflat că suferă de Sindromul Persoanei Rigide. Artista a făcut declarații cutremurătoare și a povestit cum au arătat cei doi ani de când a primit cruntul diagnostic.

Pe 25 iunie, se va lansa un documentar în care artista povestește cum boala i-a schimbat radical viața

Celine Dion a recunoscut că acest sindrom nu este deloc unul ușor. Boala s-a manifestat crunt, iar spasmele puternice i-au fracturat coastele și i-au cauzat inclusiv senzații de sugrumare.

ADVERTISEMENT

”Am avut coaste rupte la un moment dat, pentru că, uneori, spasmele sunt foarte puternice.”, a povestit artista în cel mai recent interviu.

Din păcate, acestea nu au fost singurele simptome grave cu care s-a confruntat Celine Dion. Artista a povestit în interviul exclusiv că a avut constant crampe în zona abdomenului, în zona coloanei vertebrale și chiar și la mâini.

ADVERTISEMENT

Celine Dion a fost sinceră până la capăt și a recunoscut că, uneori, degetele ei rămân într-o poziție din care nu le mai poate debloca. Însă, nu se dă bătută, ci speră că într-o zi, viața ei va reveni la normal.

Anul trecut, artista le-a povestit fanilor că face de cinci ori pe săptămână terapie fizică și terapie vocală. Celine Dion a recunoscut că a avut momente în care a vrut să renunțe complet la carieră, însă visul ei de a vedea încă o dată Turnul Eiffel este mai puternic decât orice.

ADVERTISEMENT