News

Ce se întâmplă cu familia lui Ionuț Anghel, băiatul sfâșiat de câinii maidanezi în cartierul Tei. Mama copilului e schimbată total la 7 ani de la tragedie

10.08.2020 | 18:04
Ce se intampla cu familia lui Ionut Anghel baiatul sfasiat de cainii maidanezi in cartierul Tei Mama copilului e schimbata total la 7 ani de la tragedie
Ce se întâmplă cu familia lui Ionuț Anghel, băiatul sfâșiat de câinii maidanezi în cartierul Tei. Mama copilului e schimbată total la 7 ani de la tragedie. Sursa foto: wowbiz.ro
ADVERTISEMENT

Moartea lui Ionuț Cosmin Anghel, băiatul de numai 4 ani, sfâșiat de câinii maidanezi în cartierul Tei, înduioșa o țară întreagă în urmă cu aproape 7 ani. Familia copilului nu poate trece nici acum peste moartea cumplită a copilului lor, tragedia petrecându-se pe un teren privat din apropierea Parcului Tei din Capitală.

Ionuț și fratele său mai mare au scăpat de sub observația bunicii lor și au fugit pe un teren din zonă, băiețelul de 4 ani murind în chinuri groaznice după ce a fost sfâșiat de câinii maidanezi. Fratele său a reușit să fugă, mama copilului trăind o suferință de nedescris.

ADVERTISEMENT

Autopsia a scos la iveală faptul că singurele zone în care micuțul nu fusese mușcat erau tălpile, familia acestuia luptând în instanță ani de zile pentru a se face dreptate. Mama lui Ionuț Anghel a atins pragul emoțional cel mai jos, dar în cele din urmă a găsit puterea de a merge mai departe.

Ce se întâmplă cu familia băiețelului sfâșiat de câinii maidanezi în cartierul Tei, în urmă cu 7 ani

Andreea Anghel a trecut prin cea mai neagră perioadă a vieții sale după dispariția fiului ei, în vârstă de numai 4 ani. Femeia a reușit să se ridice de jos, iar azi, la 7 ani de la moartea lui Ionuț, schimbările sunt evidente. Mama băiețelului sfâșiat de maidanezi și-a schimbat complet înfățișarea și s-a făcut blondă.

ADVERTISEMENT

Femeia a încercat să redevină persoana de dinaintea morții fiului ei, punând bazele unei asociații. Asociația Memorială Ionuț Cosmin Anghel a apărut în memoria fiului pierdut prea devreme. În plus, aceasta a scris o carte în memoria lui Ionuț, intitulată „Cartea lui Ionuț” și urmează a doua.

Totodată, Andreea Anghel a început să colecționeze figurine în formă de înger, ale căror chipuri îi amintesc de băiețelul ei care a încetat din viață pe 2 septembrie 2013. Familia Anghel merge adesea în vacanțe în străinătate și se ocupă de creșterea băiatului care a rămas în viață, Andrei.

ADVERTISEMENT

Mesaj emoționant după moartea lui Ionuț Anghel, pe contul asociației AMICA

„În urmă cu 6 ani, într-o zi de luni, 2 septembrie, o veste teribilă avea să îmi schimbe destinul pentru totdeauna! Este ziua fatidică în care, Ionut, minunea mea mică, a plecat pentru totdeauna dintre noi! A plecat să înfrumusețeze Raiul!

Cu glasul său cristalin, cu zâmbetul inocent, cu privirea gingașă, cu râsul lui plin de viață și bucurie! Nu voi uita niciodată, dimineața zilei de 2 Septembrie, când m-a îmbrățișat ultima dată! Căldura și bucuria lui!

ADVERTISEMENT

Nu voi uita niciodată iubirea curată pe care o răspândea pretutindeni! Nu voi uita niciodată bucuria cu care trăia fiecare clipă, și pofta de viață pe care o răspândea în jur!

Nu voi uita niciodată minunea de băiețel care mi-a luminat viața, 4 ani, aici, pe pământ, și iubirea care leagă inimile noastre dincolo de lumi! Nu te voi uita niciodată, Ionuț! Toată iubirea din inima mea, îmi doresc să ajungă la tine, astăzi, Minune Mică! 

Cuvintele nu pot cuprinde cât de mult te iubesc! Îmi lipsești, dragul meu!”, scria mama lui Ionuț Anghel, Andreea, la 6 ani de la moartea neașteptată a băiețelului de numai 4 ani.

Familia Anghel. Sursa foto: stirilekanald.ro
Familia Anghel. Sursa foto: stirilekanald.ro
ADVERTISEMENT