Life

Ce se întâmplă cu femeia care a atacat-o de trei ori pe Mirela Vaida. Prezentatoarea a aflat de curând vestea

Femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida de mai multe ori ar putea ajunge la Psihiatrie. Vedeta a aflat de curând vestea.
10.09.2022 | 10:13
Ce se intampla cu femeia care a atacato de trei ori pe Mirela Vaida Prezentatoarea a aflat de curand vestea
Mirela Vaida, prezentatoarea Acces direct. Foto: Antena Stars
ADVERTISEMENT

Prezentatoarea Mirela Vaida este la curent cu tot ce se întâmplă cu Antoanela Grigoraș, femeia care a atacat-o în repetate rânduri, prima oară acum mai bine de un an, complet dezbrăcată, în platoul Acces direct.

Femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida ar putea fi din nou internată la Psihiatrie

În urmă cu ceva timp, vedeta Antenei Stars lămurea în exclusivitate pentru FANATIK de ce fusese, de fapt, Antoanela condamnată la închisoare cu suspendare.

ADVERTISEMENT

Realizatoarea tv ne spusese că atacatoarea ei a fost în fața instanței pentru un alt motiv, mai precis pentru violare de domiciliu, verdictul dat de judecători nefiind unul legat de ce s-a întâmplat în platoul Acces direct.

„Aștept și eu decizia instanței. Nu a fost condamnată cu suspendare pentru ce mi s-a întâmplat mie. Este eronat. A fost condamnată pentru violare de domiciliu. Pentru ceva distrugeri. Nu a fost speța mea. O să comentez când se va face dreptate”, ne-a declarat în luna iulie Mirela Vaida.

ADVERTISEMENT

Ieri, pe 8 septembrie 2022, a avut loc o nouă răsturnare de situație în privința Antoanelei. Mai precis, aceasta s-ar putea să ajungă din nou la Spitalul de Psihiatrie. Internarea s-ar face dacă se constată că nu a respectat obligațiile impuse de măsura condamnării cu suspendare.

Acum un an, prezentatoarea putea fi omorâtă cu o piatră, în direct

Conform legii, „în situația în care, pe parcursul termenului de supraveghere, consilierul de probațiune constată că se impune modificarea conținutului unora dintre obligațiile stabilite în sarcina persoanei supravegheate, impunerea unor noi obligații sau încetarea executării unora dintre cele dispuse, sesizează instanța de executare”.

ADVERTISEMENT

Judecătorii Sectorului 1 au deschis, așadar, un nou dosar, obiectul fiind „încetarea/ modificarea obligațiilor”, notează spynews.ro.

Mirela Vaida a fost în stare de șoc în urmă cu un an, când o individă în costumul Evei a apărut în platoul „Acces direct”, aruncând cu o piatră către prezentatoare.

ADVERTISEMENT

Amenințările și atacurilor au continuat, vedeta având apoi și mașina vandalizată.  În urma acelui eveniment șocant, producătorii de la Antenă au decis sporirea măsurilor de securitatea în preajma platoului.

ADVERTISEMENT