News

Ce se întâmplă cu femeia din Iași care a avut o relație cu preotul satului. Alexandra a fost bătută de soț și plecase de acasă. ”Ai lui nu au vrut să o mai primească”

Alexandra, faimoasa amantă a preotului ieșean Bogdan Orzetic, s-a întors acasă, și suferă de una singură după întregul scandal pricinuit în satul natal.
15.08.2022 | 13:21
Ce se intampla cu femeia din Iasi care a avut o relatie cu preotul satului Alexandra a fost batuta de sot si plecase de acasa Ai lui nu au vrut sa o mai primeasca
Cazul preotului din Iași, care a fost prins cu amanta, noi dezvăluiri. Foto: 7Iași
ADVERTISEMENT

Femeia a primit undă verde din partea DGASPC Iași pentru a se întoarce acasă, unde nu mai are grija soțului bătăuș. Bărbatul e în arest și așteaptă să vadă cât timp va petrece după gratii, fiind recidivist.

Amanta preotului din Iași s-a întors acasă

Potrivit BZI, femeia e acum liniștită acasă în Podul Iloaiei, pentru că soțul bătăuș e departe. Cu toate acestea, e neclar dacă preotul care i-a oferit alinare vrea să mai vorbească cu ea.

ADVERTISEMENT

Din păcate, femeia pare să-și accepte soarta și ar sta alături de soț chiar dacă va mai încasa bătaie. ”S-a întors acasă, la Scobâlțeni. Cred că o să se împace cu soțul, nu știm. Oricum, el cred că o să fie închis ceva vreme, nu are unde să se ducă. La părinții ei nu are condiții, nu pleacă de la Scobâlțeni nici dacă o mai bate”, a explicat un vecin, conform sursei citate.

Inclusiv socrii fetei, cei care nu mai voiau să audă de ea, ar fi dispuși să o ierte și să își vadă de viață.

ADVERTISEMENT

”Ai lui nu au vrut să o mai primească. Erau supărați că el a intrat la pușcărie din cauza ei, dar acum s-au liniștit. E și copilul la mijloc, de asta cred că este liniște”, a explicat localnicul.

Între timp, soțul femeii, Gheorghe Nicăi Crijan, e acuzat de șantaj și violență. În acest caz, preotul și amanta Alexandra sunt considerați părți vătămate.

ADVERTISEMENT

”Instața admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi în ceea ce îl priveşte pe inculpat. Dispune arestarea preventivă a inculpatului cercetat pentru săvârşirea infracțiunilor de şantaj şi violență în familie, în formă continuată, pentru o perioadă de 30 de zile.

Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului”, au transmis judecătorii ieșeni.

ADVERTISEMENT

Bărbatul riscă ani grei de închisoare, pentru că l-ar fi șantajat pe preot, dar și pentru că și-a bătut nevasta. Totul, în condițiile în care avea deja mari probleme cu legea pentru o fraudă cu fonduri europene.

ADVERTISEMENT
Tags: