Fotbal international

Ce se întâmplă cu Fenerbahce – Beșiktaș după ce fanii i-au spart capul antrenorului

25.04.2018 | 17:38
Ce se întâmplă cu Fenerbahce - Beșiktaș după ce fanii i-au spart capul antrenorului
Antrenorul Șenol Guneș a fost rănit de fani la meciul Fenerbahce - Beșiktaș

Federația Turcă de Fotbal a anunțat, miercuri, decizia în privința meciului Fenerbahce – Beșiktaș, din manșa seuncdă a semifinalelor Cupei Turciei, care a fost întrerupt în minutul 57, după ce fanii i-au spart capul antrenorului Șenol Guneș.

Oficialii federației au decis ca partida să se reia, la 3 mai, de unde a fosat întreruptă. O altă decizie importantă este aceea ca ultimele 33 de minute ale întâlnirii să se dispute fără spectatori pe stadionul Sukru Saracoglu.

Fenerbahce – Beșiktaș a fost întrerupt după ce fanii i-au spart capul antrenorului Șenol Guneș

În momentul întreruperii meciului, scorul era 0-0, iar Beșiktaș se afla în inferioritate numerică, după eliminarea portughezului Pepe. Fenerbahce are prima șansă la calificarea în finală, după ce în tur, pe terenul celor de la Beșiktaș, scorul a fost 2-2.

La 19 aprilie, arbitrul Mete Kalkavan a decis întreruperea meciului Fenerbahce – Beșiktaș, după ce fanii gazdelor au aruncat cu obiecte din tribună și i-au spart capul antrenorului formației Beșiktaș, Șenol Guneș. Tehnicianul în vârstă de 65 de ani a fost cusut pe viu și apoi a fost transportat la spital.

Incidentele au continuat pe tunelul care ducea la vestiare, un oficial al clubului Fenerbahce lovindu-l cu pumnii pe un membru din staful formației Beșiktaș.

Învingătoarea din această semifinală va întâlni în ultimul act al Cupei Turciei formația Akhişar Belediyespor, care a trecut, surprinzător, cu scorul general de 3-2, de formația Galatasaray Istanbul.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri