Life

Ce se întâmplă cu fetița lui Gianluca Vacchi, Blu Jerusalema. S-a născut cu „gură de lup”. Cum arată acum

Noi detalii despre fetița italianului Gianluca Vacchi, Blu Jerusalema, născută cu ”gură de lup”. Cum arată în prezent copila.
16.09.2023 | 15:38
Ce se intampla cu fetita lui Gianluca Vacchi Blu Jerusalema Sa nascut cu gura de lup Cum arata acum
Ce spune Gianluca Vacchi despre afecțiunea fiicei lui. Sursa foto: Instagram, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fetița lui Gianluca Vacchi, Blu Jerusalema, a crescut. De curând, copila care s-a născut cu ”gură de lup” a bifat un moment important din viața sa, făcându-și părinții foarte mândri. A început grădinița și s-a bucurat de primele ei zile ca preșcolar.

Fiica lui Gianluca Vacchi, Blu Jerusalema, a crescut. A început  grădinița

Gianluca Vacchi și Sharon Fonseca, partenera lui, au publicat noi imagini, pe rețelele de socializare, alături de fiica lor, Blu Jerusalema, în care aceasta apare în uniformă și cu ghiozdănel în spate, în timp ce se îndreaptă către grădiniță.

ADVERTISEMENT

”Am ajuns deja la prima ta zi de grădiniță și ceea ce pot să-ți doresc este să poți, într-o zi, să transformi fiecare perete într-o fereastră. Te iubesc, prințesa mea!❤️”, a scris Gianluca Vacchi, în dreptul unor secvențe, de pe Instagram, alături de Blu Jerusalema.

Gianluca Vacchi
Gianluca Vacchi și fiica lui, preșcolară. Sursa foto: Instagram

 

Sute de mii de like-uri a primit miliardarul italian la postare și o mulțime de comentarii de admirație, din partea fanilor. Printre cei care i-au scris lui Gianluca Vacchi a fost și iubita sa, Sharon Fonseca. ”Copilașii mei!”, sunt cuvintele tinerei.

ADVERTISEMENT

”Stai puțin, parcă nu ieri s-a născut?”/ ”Nu pot să cred că a crescut atât de repede”/ ”Ce prințesă frumoasă”/ ”Vă dorim un an preșcolar minunat”/ ”Draga de ea, familia e totul”, sunt o parte dintre comentariile fanilor lui Gianluca Vacchi.

Blu Jerusalema a venit pe lume în 2020 și cu toate că a adus multă bucurie părinților ei, aceștia s-au întristat când au aflat de afecțiunea fiicei, ”gură de lup”. Tot în mediul online, Gianluca Vacchi și-a exprimat durerea profundă prin care treece.

ADVERTISEMENT

”Ca bebelușul tău să treacă prin ceva atât de grav ca o intervenție chirurgicală, îți zguduie întreaga lume ca părinte. Îngerul nostru nu încetează să ne uimească! A fost atât de curajoasă, calmă și dulce prin toate câte a trecut, încât mă face atât de mândru să fiu tatăl ei!

Cu lacrimi în ochi, vă spun că inima mea se îndreaptă către toți părinții care trec prin experiențe ce țin de sănătatea copilului lor!”, a spus Gianluca Vacchi, pe pagina sa de Instagram, în ziua când a devenit tată.

ADVERTISEMENT

Ce este ”gura de lup”

”Gura de lup” este o malformație, de fapt, și este un caz rar. O poți cunoaște la cineva dacă are o despicătură în partea superioară, pe cerul gurii, împiedicând gura și nasul să stea separat. Nu se cunosc detalii despre cauzele apariției și nici cum poate fi prevenită.

ADVERTISEMENT