Life

Ce se întâmplă cu fetițele lui Pepe după divorțul de Raluca Pastramă. Ruptura s-ar fi produs de mai multă vreme

03.11.2020 | 11:21
Ce se intampla cu fetitele lui Pepe dupa divortul de Raluca Pastrama Ruptura sar fi produs de mai multa vreme
ADVERTISEMENT

Ce se întâmplă cu fetițele lui Pepe după divorțul de Raluca Pastramă? Este întrebarea care stă pe buzele tuturor după ce artistul a anunțat că va divorța la notar de brunetă.

Raluca și Pepe au două fetițe împreună, Rosa Alexandra și Maria, iar despărțirea dintre cei doi s-ar putea să le afecteze pe cele două.

ADVERTISEMENT

EI bine, în momentul în care au ajuns la concluzia că nu mai pot fi împreună, principala problemă pe care au vrut să o rezolve a fost legată de ce se va întâmpla cu fetițele.

Pepe și Raluca, o  relație care s-ar fi rupt de mai mult de două săptămâni

Potrivit informațiilor obținute de FANATIK, se pare că ruptura dintre Pepe și Raluca s-ar fi produs de mai mult de două săptămâni, iar pandemia și-ar fi pus puternic amprenta asupra căsniciei lor, căci au avut mai mult timp de petrecut împreună în care și-au dat seama că încercările repetate de a reînnoda ceva au fost în zadar.

ADVERTISEMENT

Din ceea ce a aflat site-ul nostru de la persoane din anturajul celor  doi, relația dintre Pepe și Raluca nu mai e ceea ce a fost de cel puțin câteva luni.

De altfel, și Pepe pare să fi confirmat acest lucru în mesajul postat aseară, în care a scris că a încercat să se împace cu nevasta lui de mai multe ori.

ADVERTISEMENT

Fetițele celor doi nu vor duce lipsa niciunuia dintre părinți

Aceleași surse apropiate de cei doi ne-au mai spus că motivul principal pentru care au încercat să salveze relația este strict legată de fetițele lor.

Pepe și Raluca au ajuns la o înțelegere privind micuțele, iar cele două nu vor avea de suferit, căci chiar dacă divorțează, aceștia se vor asigura ca fetițelor să nu le lipsească niciunul dintre cei doi părinți, cum este firesc de altfel.

ADVERTISEMENT

În aceste momente, Pepe și Raluca vor liniște și i-au rugat pe cei apropiați să nu dea detalii despre divorțul lor, căci au nevoie de un timp pentru a-și aduna gândurile și pentru a-și încărca bateriile să poată merge mai departe fără niciun regret.

 

ADVERTISEMENT
Tags: