Life

Ce se întâmplă cu fiica lui Aurelian Preda, la 5 ani de la moartea îndrăgitului artist. Anamaria Rosa trece prin momente grele

Fiica regretatului cântăreț de muzică populară Aurelian Preda a dezvăluit prin ce trece la 5 ani de la moartea solistului, care a încetat din viață în septembrie 2016.
15.11.2021 | 22:47
Ce se intampla cu fiica lui Aurelian Preda la 5 ani de la moartea indragitului artist Anamaria Rosa trece prin momente grele
ADVERTISEMENT

Anamaria Rosa Preda nu s-a împăcat nici acum cu decesul tatălui său, la care se gândește neîncetat. Tânăra de 21 de ani a povestit ce se întâmplă cu ea în prezent.

Fiica lui Aurelian Preda vorbește cu mare durere în suflet despre părintele ei, care a lăsat foarte multă suferință în urma sa. Ea îi simte lipsa la 5 ani de la moarte.

ADVERTISEMENT

Tânăra are foarte amintiri legat de figura paternă din viața sa, mai ales că locuiește în continuare în casa în care a crescut alături de regretatul interpret.

Anamaria Rosa, fiica lui Aurelian Preda, clipe dificile după moartea solistului

Pe lângă aceste aspecte, fiica lui Aurelian Preda o duce foarte greu din punct de vedere emoțional pentru că nu reușește să găsească un echilibru. Din păcate, a vrut de câteva ori să încheie socotelile cu viața.

ADVERTISEMENT

Are numai 21 de ani și spune că problemele în cazul său sunt și financiare. Din păcate, Anamaria Preda are alături foarte puțini oameni după moartea tatălui ei.

„Financiar îmi este greu, doar că am reuşit  să fac un echilibru în viaţa mea. Mi-a fost greu în jur de 4 ani, în care mi-a fost foarte greu să îmi găsesc acest echilibru, dar uşor-uşor l-am găsit, şi emoţional, şi psihic, am şi câţiva oameni lângă mine, foarte puţini. 

ADVERTISEMENT

Da, este greu. Dar eu sunt şi o persoană credincioasă. Asta e un alt lucru pe care l-am învăţat de la tatăl meu şi de fiecare dată când am o cădere, mă rog.

Şi asta mă ajută mult. Eu am mai vorbit despre lucrurile negative din viaţa mea şi lumea m-a perceput ca şi cum m-aş victimiza.

ADVERTISEMENT

Mulţi mi-au fost  aproape şi m-au înţeles, dar alţii m-au judecat şi aş vrea ca de-acum încolo să fie totul cât mai pozitiv, să ofer pozitivitate şi să fiu un exemplu bun”, a declarat Anamaria Rosa Preda pentru click.ro.

Anamaria Preda, cuvinte frumoase despre tatăl ei, Aurelian Preda

Tânăra își amintește cu zâmbetul pe buze despre părintele ei despre care spune că era un om ambițios și un suflet mare cum rar se mai întâlnește în ziua de azi. Aurelian Preda impunea prin prezență, crede fiica sa.

Cei care l-au cunoscut au numai cuvinte de laudă pentru regretatul cântăreț de muzică populară, Aurelian Preda, care a lăsat în urma sa foarte multe cântece de voie bună.

ADVERTISEMENT