Life

Ce se întâmplă cu finala Puterea dragostei 3. Cristina Mihaela Dorobanțu i-a luat pe toți prin surprindere

Finala Puterea dragostei 3 se apropie cu pași repezi. Prezentatoarea Cristina Mihaela Dorobanțu a făcut o dezvăluire importantă.
01.09.2021 | 13:12
Ce se intampla cu finala Puterea dragostei 3 Cristina Mihaela Dorobantu ia luat pe toti prin surprindere
ADVERTISEMENT

Puterea dragostei ajunge la final după un an în care mai mulți tineri și-au dorit să își cunoască sufletul pereche în casa din Istanbul.

Prezentatoarea Cristina Mihaela Dorobanțu a deschis cutia Pandorei. A dezvăluit câți concurenți vor avea loc în marea finală.

ADVERTISEMENT

În ediția difuzată pe 31 august, moderatoarea le-a oferit o surpriză neașteptată atât concurenților cât și telespectatorilor.

După discuții interminabile despre strategii și manipularea celor de acasă, a sosit momentul ca fetele și băieții aflați în concurs să afle câți dintre ei vor prinde loc în tabloul final al show-ului.

ADVERTISEMENT

8 concurenți vor face parte din finala Puterea dragostei

„Dragi concurenți, a sosit momentul să aflați câți dintre voi veți avea șansa să ajungeți în etapa finală a acestui sezon. 8 concurenți, 4 fete și 4 băieți veți face parte din finală.

Cum se va face selecția finaliștilor, veți afla la momentul potrivit”, este mesajul citit de Cristina Dorobanțu concurenților de la Puterea dragostei.

ADVERTISEMENT

Dintre cei prezenți în acest moment în competiție, doar Alexandra și Marinescu sunt calificați în finală. Cei doi au fost, de altfel, cei mai votați de-a lungul întregului sezon. Publicul i-a salvat aproape de fiecare dată în galele eliminatorii. Fanii sunt convinși că ar putea fi chiar câștigătorii sezonului 3.

Reality-show-ul de la Kanal D, pepinieră de vedete

Reality-show-ul Puterea dragostei a lansat o serie de vedete de-a lungul celor trei sezoane. Jador este cel mai celebru fost participant, dar pe lângă acesta există și câteva fete care au devenit influencerițe sau băieți care se ocupă și ei cu muzica.

ADVERTISEMENT

Rafaelo, Andra Volos, Bogdan Mocanu, Iancu Sterp, Livian Pop și Bianca Comănici sunt cei mai cunoscuți foști concurenți de la Puterea dragostei.

Unii dintre ei au urmat cariere în televiziune, precum Bianca Comănici. Alții au dat-o pe muzică cum este cazul lui Bogdan Mocanu și al lui Rafaelo.

Cel mai cunoscut și iubit cuplu de la Puterea dragostei, în cele 3 sezoane, a fost cel format de Bianca și Livian. Cei doi s-au separat în vara anului trecut, la scurtă vreme după ce au ajuns în România.

Au trecut de la iubire la sentimente într-un timp foarte scurt. Ba chiar au ajuns și în instanță. La polul opus există cuplul format dintre Simina și Zănoagă. Nu doar că au rezistat în afara competiției, dar au și un copil împreună.

 

 

ADVERTISEMENT