Life

Ce se întâmplă cu Florin Piersic după ce a fost externat. În ce stare se află celebrul actor acum

Ce se mai știe despre Florin Piersic după ce a ieșit din spital. Care este starea de sănătate a renumitului maestru al actoriei.
03.06.2024 | 14:41
Ce se intampla cu Florin Piersic dupa ce a fost externat In ce stare se afla celebrul actor acum
Ce se mai știe despre Florin Piersic după ce a ieșit din spital. Care este starea de sănătate a renumitului maestru al actoriei. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Ce se întâmplă cu Florin Piersic după ce a fost externat. În ce stare se află celebrul actor acum. Cunoscutul artist în vârstă de 88 de ani s-a aflat sub atenta supraveghere a doctorilor timp de o lună și jumătate.

Ce se mai știe despre Florin Piersic după ce a ieșit din spital. Care este starea de sănătate a renumitului maestru al actoriei

Ce se mai știe despre Florin Piersic după ce a ieșit din spital. Care este starea de sănătate a renumitului maestru al actoriei. Vedeta a plecat acasă în cursul zilei de luni, 3 iunie 2024, după o perioadă în care a fost pe mâinile medicilor.

ADVERTISEMENT

Timp de o lună și jumătate a fost internat la Spitalul Clinic de Ortopedie-Traumatologie şi TBC Osteoarticular Foişor din București. În momentul de față viața actorului român nu se mai află deloc în pericol.

„În dimineaţa zilei de 3.06.2024, domnul Florin Piersic a fost externat de la Spitalul Clinic de Ortopedie-Traumatologie şi TBC Osteoarticular Foişor. Evoluţia pacientului este favorabilă.

ADVERTISEMENT

Acesta este conştient, cooperant, se mobilizează singur pe distanţe scurte, iar probele de laborator sunt în limite normale”, este anunțul făcut de unitatea medicală din Capitală, conform news.ro.

Sursa menționată mai arată că Florin Piersic urmează să se interneze într-o clinică de recuperare. Renumitul actor este nerăbdător să se întoarcă pe scenă, la Teatrul Național din București, pentru că are multe spectacole în program.

ADVERTISEMENT

Florin Piersic, despre revenirea în teatru

Florin Piersic a vorbit în urmă cu aproximativ două săptămâni despre revenirea în teatru. Maestrul își dorește să apară cât mai curând în fața publicului său numeros, care abia așteaptă să îl vadă în diverse piese de teatru.

Cel mai probabil acest lucru se va întâmpla luna aceasta având în vedere afirmațiile făcute de artist. Actorul se simte din ce în ce mai bine și speră ca lucrurile să decurgă normal pentru a se întoarce la pasiunea sa.

ADVERTISEMENT

Din fericire, Florin Piersic a depășit problemele care au început să îi dea bătăi de cap, în luna mai. La momentul respectiv vedeta în vârstă de 88 de ani a făcut febră și a făcut o infecție care a fost localizată în dispozitivele pe care le avea în organism, proteza de la picior și stimulatorul cardiac.

ADVERTISEMENT