Life

Ce se întâmplă cu Florin Piersic în spital. Cum se simte marele actor

Ce se mai știe despre actorul Florin Piersic. Care este starea de sănătate a renumitului maestru, în vârstă de 88 de ani.
13.05.2024 | 19:01
Ce se intampla cu Florin Piersic in spital Cum se simte marele actor
Ce se mai știe despre actorul Florin Piersic. Care este starea de sănătate a renumitului maestru, în vârstă de 88 de ani. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Ce se întâmplă cu Florin Piersic în spital. Cum se simte marele actor care a rămas internat la Spitalul Foișor după ce a suferit o intervenție chirurgicală la genunchi. Artistul speră să se recupereze cât mai repede.

Ce se mai știe despre actorul Florin Piersic. Care este starea de sănătate a renumitului maestru, în vârstă de 88 de ani

Ce se mai știe despre actorul Florin Piersic. Care este starea de sănătate a renumitului maestru, în vârstă de 88 de ani. Îndrăgitul artist pare că se simte foarte bine, evoluția fiind pe făgașul normal, conform cadrelor medicale.

ADVERTISEMENT

Renumitul actor abia așteaptă să revină pe scena teatrului, unde este admirat de toți românii datorită talentului său. În plus, se gândește să transmită un mesaj legat de situația în care se găsește în momentul de față.

„Veştile sunt bune, evoluţia continuă să fie bună. E adevărat că face paşi mărunţi şi e de aşteptat, până la urmă, vorbim de un pacient care este fragil şi prin vârstă, şi prin bolile cronice. Mi-a transmis mai multe mesaje.

ADVERTISEMENT

Primul a fost că se pregăteşte să vă transmită dumneavoastră, admiratorilor, şi când spun admiratorilor sunt vreo 20 de milioane plus câteva milioane în afara ţării, o să gândească un mesaj cu vorbele dumnealui.

Lucrurile merg bine nu numai legat de momentul operator, nu numai faptul că au trecut aceste zile, dar şi din punct de vedere cardiac, noi am făcut o evaluare cardiologică puţin mai devreme”, a declarat medicul Adrian Marinescu despre Florin Piersic, scrie news.ro.

ADVERTISEMENT

Florin Piersic, nerăbdător să se întoarcă pe scenă

„I-am spus: da, cu siguranţă veți ajunge, cu puţină răbdare. Întâi va merge puţin mai greu, dar dânsul a spus: «Când voi juca, cum voi merge şi cum o să mă deplasez eu, dacă voi avea o cârjă, să trec de la o scenă la alta?».

I-am zis: cu siguranţă că va fi o rezolvare”, a mai spus doctorul Adrian Marinescu, mai arată sursa menționată mai devreme. Florin Piersic este nerăbdător să se întoarcă pe scena teatrelor din România și nu numai.

ADVERTISEMENT

În prezent, starea actorului nu este în pericol cu toate că a făcut septicemie. Artistul are o infecție în sânge care s-a răspândit de la proteza de la genunchi până la inimă. Totul ar fi plecat de la o branulă ținută prea mult.

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas:...
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas: „Am impus sistarea de urgenţă a lucrărilor“
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Salarii îngheţate şi tăieri la stat. Măsuri dure după ce economia arată tot...
Salarii îngheţate şi tăieri la stat. Măsuri dure după ce economia arată tot mai rău: datoria a depăşit 50% din PIB, iar deficitul e deja peste 3%
Jurnalista care s-a iubit cu Ion Ţiriac, apariţie răvăşitoare pe plajă. Este cu...
Jurnalista care s-a iubit cu Ion Ţiriac, apariţie răvăşitoare pe plajă. Este cu 31 de ani mai tânără decât miliardarul
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
BANI pentru ROMÂNI! Ajutoare financiare pentru PERSOANELE SINGURE și FAMILIILE NEVOIAȘE
BANI pentru ROMÂNI! Ajutoare financiare pentru PERSOANELE SINGURE și FAMILIILE NEVOIAȘE
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Vine vara în România. Vremea se schimbă radical
Vine vara în România. Vremea se schimbă radical
Carmen Harra, anunţul care o va înfuria pe Prodanca. Ce spune de relaţiile...
Carmen Harra, anunţul care o va înfuria pe Prodanca. Ce spune de relaţiile pasagere şi a treia căsătorie
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților