Life

Ce se întâmplă cu Florin Piersic la mai bine de o lună de când a fost operat: ”Sunt într-un fel de recuperare”

Florin Piersic a fost operat în urmă cu mai bine de o lună de zile. Ce se întâmplă acum cu marele actor și care e starea sa de sănătate?
15.06.2024 | 16:51
Ce se intampla cu Florin Piersic la mai bine de o luna de cand a fost operat Sunt intrun fel de recuperare
Ce se întâmplă cu Florin Piersic la mai bine de o lună de la operație. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Florin Piersic a traversat momente dificile în urmă cu câteva săptămâni. La finalul unui spectacol de la Cluj Napoca, acestuia i s-a făcut rău. Mai apoi, el a fost transportat la spitalul de urgență.

Ce se întâmplă cu Florin Piersic la mai bine de o lună de la operație

Medicii au descoperit o infecție la nivelul genunchiului, iar marele actor a fost operat. Infecția s-a extins între timp, iar mai apoi a urmat un tratament. În final, Florin Piersic a fost stabilizat, iar medicii s-au arătat optimiști în ceea ce privește starea sa de sănătate.

ADVERTISEMENT

Și totuși ce se întâmplă acum cu Florin Piersic? Deși toate acestea s-au întâmplat în urmă cu mai bine o lună de zile, de abia săptămâna trecută, marele actor a fost externat. Unitatea medicală confirma faptul că actorul a fost externat în data de 3 iunie.

În ce stare se află Florin Piersic? Actorul spune că analizele sale sunt în limite normale. Acesta se află sub atenta supraveghere a medicilor și urmează o perioadă destul de lungă de recuperare.

ADVERTISEMENT

Marele actor spune că se simte bine și abia așteaptă să revină pe scenă. În ciuda vârstei sale înaintate, el vrea să își întâlnească fanii și să poată să îi încânte din nou cu prestațiile sale.

Actorul traversează o perioadă de recuperare

„Sunt aici la o recuperare. Totul e în regulă. Învăț cum să merg pentru că și eu aștept să vin la tine, să vorbim, să povestim. Sunt într-un fel de recuperare și am avut o mică infecție la genunchiul stâng din cauza cascadoriilor și nebuniilor pe care le-am făcut.

ADVERTISEMENT

Acum mă simt mai bine și aștept revederea cu publicul cât de cât. Cu toate că la 90 de ani nu prea ne dă mâna. Dar mie mi-ar da mâna să mă întâlnesc cu toți. Și cu tine mai ales care mă iubești așa de mult.

Să îi spui că îl îmbrățișez și pe toți cei care mai au gânduri frumoase cu mine, zi-le că le răspund la fel, cu tot dragul și cu toată prietenia. Sper să îmi revin și atunci o să fie bine”, a declarat Florin Piersic, într-o discuție cu Mihaela Bârzilă, potrivit Antena 3.

ADVERTISEMENT

Deși marele actor speră să revină mai repede pe scenă, se pare că acest lucru nu se va întâmpla până în toamnă. Unul dintre spectacolele în care actorul joacă în rolul principal a fost anulat. Este vorba despre spectacolul ”Străini în noapte”, programat pentru 14 octombrie 2024.

Organizatorii au anunțat acest lucru în urmă cu câteva zile. Tot atunci, acesta au mai precizat și că banii vor fi restituiți tuturor celor care au apucat să achiziționeze deja biletele pentru spectacol.

ADVERTISEMENT