Fotbal intern

Galerie FOTO. E BETON! Cum arată Ioana, iubita lui Florinel Coman! Îi ia faţa jucătorului tocmai transferat de FCSB

UPDATE. Florinel Coman este unul dintre jucătorii care au făcut furori în sezonul petrecut la Viitorul Constanţa, echipă care a cucerit titlul în Liga 1 Betano, iar mijlocaşul ofensiv a...
22.08.2017 | 00:30

UPDATE Florinel Coman este unul dintre jucătorii care au făcut furori în sezonul petrecut la Viitorul Constanţa, echipă care a cucerit titlul în Liga 1 Betano, iar mijlocaşul ofensiv a reuşit să-l impresioneze pe Gigi Becali, cel care a plătit 2.200.000 de euro pentru serviciile sale – vezi detalii. 

Tânărul fotbalist nu va ajunge singur în Bucureşti, ci în compania iubitei sale Ioana. Cei doi trăiesc o poveste de iubire de o bună perioadă de timp, iar frumoasa brunetă face ravagii ori de câte ori iese la braţul jucătorului transfrat de Gigi Becali. CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU MAI MULTE IMAGINI

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real 

……………………………………………………

Acesta a ajuns imediat şi în atenţia lui Gigi Becali, însă “Regele” nu îşi cedează “perlele” aşa de uşor. Începutul acestei stagiuni l-a găsit pe Florinel Coman departe de teren. Acesta a fost lăsat acasă de Hagi când echipa a plecat în cantonament, tocmai pentru că era în negocieri cu Benfica Lisabona. Mutarea nu s-a realizat, iar atacantul a rămas în urmă cu pregătirea fizică şi a lipsit din primele două meciuri din campionat ale Viitorului.

Urmează meciul din preliminariile Ligii Campionilor, competiţie în care echipa lui Hagi joacă în premieră, iar Hagi nu se va baza pe Coman nici de această dată. “Pe Florinel Coman nu cred că îl veţi vedea nici în Ligă, cu APOEL”, a făcut anunţul “Regele”, care nu îl va folosi pe atacant cu Apoel Limassol.

Coman Viitorul. “Are program special!”

Pavel Peniu, preşedintele Academiei de Fotbal “Gheorghe Hagi”, a anunţat că acesta are un program separat de restul echipei, la fel ca şi Eric De Oliveira, care a venit trâziu la Viitorul Constanţa.

“Florinel Coman a avut în ultimele două săptămâni nişte probleme musculare şi de aceea a intrat într-un program de pregătire separat, cum şi Eric are un program special. Din acest motiv nu a făcut deplasarea la Cluj Napoca, iar toţi fotbaliştii care nu prind lotul de 18 al formaţiei din Liga 1, rămân la Constanţa să se pregătească împreună cu echipa a doua a clubului. Această echipă a avut antrenament sâmbătă dimineaţă, după care jucătorii au primit liber. Din punctul meu de vedere, nu e nicio problemă de altă natură, noi îl aşteptăm pe Coman să ne ajute, aşa cum a făcut-o şi în sezonul precedent”, a explicat Peniu pentru FANATIK.RO.

Coman Viitorul. Atacantul campioanei din Liga 1 lipseste din echipa (5)

Se distrează la munte

În tot acest timp, Coman a reuşit să se strecoare printre antrenamentele cu echipa a doua a clubului şi escapade la munte şi la mare alături de iubita sa, Ioana. În acest weekend, când Viitorul a pierdut cu CFR Cluj, scor 2-0, “şeptarul” lui Gică Hagi s-a relaxat la Braşov,împreună cu şatena care îi este alături de câteva luni.

Coman a mers în Piaţa Sfatului şi în împrejurimile Braşovului, bucurându-se de peisaje şi de vremea bună.

florinel coman

1.500.000 de euro este cota de piaţă a lui Coman