Fotbal intern

Ce se întâmplă cu Florinel Coman! Ultimele detalii despre starea de sănătate a starului FCSB. Exclusiv

13.05.2021 | 10:07
Ce se intampla cu Florinel Coman Ultimele detalii despre starea de sanatate a starului FCSB Exclusiv
Ce se întâmplă cu Florinel Coman! Ultimele detalii despre starea de sănătate a starului FCSB (sursă foto: sportpictures.eu)
ADVERTISEMENT

Florinel Coman a avut parte de un sezon de coşmar la FCSB, unul în care accidentările nu i-au dat pace. FANATIK a aflat ultimele detalii despre starea de sănătate a mijlocaşului ofensiv de 23 de ani.

Sezonul 2020-2021 a fost unul negru pentru Florinel Coman, cu două accidentări grave, ultima suferită la echipa naţională. După ce a ratat prima parte a sezonului în urma problemelor medicale apărute în meciul cu Backa Topola, vedeta FCSB a pierdut ultimele etape din retur şi toate partidele din play-off.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman, primii paşi spre revenirea pe teren. Noi detalii despre vedeta FCSB

FANATIK a aflat că Florinel Coman a început alergările uşoare la antrenamentele FCSB, asta după ce a stat departe de gazon de la mijlocul lunii martie. În minutul 10 al meciului România – Macedonia de Nord, fotbalistul de 23 de ani a ieşit de pe teren şi a acuzat probleme musculare.

După ce a efectuat un RMN, verdictul medicilor a fost unul crunt pentru Florinel Coman. FANATIK a anunţat în exclusivitate că jucătorul FCSB a suferit o ruptură musculară la primul meci al naţionalei din preliminariile Campionatului Mondial din 2022.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă a început alergările uşoare, Florinel Coman are şanse foarte mici, în jur de 5%, să poată juca în ultimele meciului din play-off. Derby-ul cu CFR Cluj, din ultima rundă, este programat să se joace pe 26 mai.

Ce s-ar fi întâmplat la echipa naţională a României: “Nu e normal”

Accidentarea lui Florinel Coman i-a luat pe mulţi prin surprindere, mai ales că s-a petrecut în primele minute ale meciului cu Macedonia de Nord. Victor Becali a dezvăluit un episod uluitor de la antrenamentele naţionalei, care ar fi fost făcute pe teren sintetic, ceea ce ar aduce o explicaţie despre accidentarea jucătorului.

ADVERTISEMENT

“Am auzit de la cineva că la națională s-au antrenat pe sintetic! Nu e normal… Ca un fotbalist profesionist să se antreneze pe sintetic e mai complicat. Te antrenezi pe ce joci. Îmi cer scuze dacă nu e așa, dar așa am auzit.

Poate fi obosit, poate că, fiind accidentat 3 luni și intrând să joace meci de meci, s-a acumulat o oboseală. Accidentarea poate veni și pe fondul oboselii, nu doar din cauza unei vieți dezordonate”, spunea Victor Becali.

ADVERTISEMENT

Sezonul de coşmar a început cu accidentarea din Serbia

Florinel Coman a fost unul dintre cei mai buni jucători ai FCSB în finalul sezonului trecut, iar lucrurile au stat la fel şi în startul actualei stagiuni. În meciul cu Backa Topola, mijlocaşul ofensiv s-a rupt, după ce reuşise să marcheze 1 gol şi să ofere 2 pase decisive în partida din Serbia.

Două luni şi jumătate a stat pe bară Florinel Coman, iar la revenire a reuşit să marcheze în meciul cu UTA Arad. Mai mult decât atât, finalul anului 2020 l-a încheiat cu 2 pase decisive, însă au apărut noi probleme.

Dosar penal pentru Florinel Coman

La finalul lunii februarie, Florinel Coman a fost surprins în timp ce gonea cu 165 km/oră pe Autostrada Soarelui. Oprit de poliţişti, fotbalistul a prezentat un permis de conducere pe care l-ar fi obţinut în Ucraina. Actul nu a fost găsit în baza de date din România, iar autorităţile au susţinut că permisul era unul fals.

Pentru infracţiunea comisă, Florinel Coman s-a ales cu un dosar penal, ceea ce a întregit sezonul de coşmar. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate întregul tablou al căderii fotbalistului, perla lui Gigi Becali fiind distrusă de viaţa extrasportivă agitată.


  • (P) Cota BETANO pentru Sepsi – FCSB: 1,91 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT