News

Ce se întâmplă cu Gabriel Cotabiță, la 4 ani de când a fost în comă. Imaginile vorbesc de la sine

02.04.2019 | 16:52
Gabriel Cotabita a luat in greutate aproape 20 de kilograme

Gabriel Cotabiță i-a luat la „roast” pe jurații emisiunii iUmor de la Antena 1. Telespectatorii au observat cât de mult umor are Gabriel Cotabiță, dar și cât de mult a luat…în greutate. Telespectatorii au avut un șoc, după apariția vedeti la celebra emisiune de umor.

Gabriel Cotabiță a luat în greutate

Cântărețul se pare că a pus pe el nu mai puțin de 20 de kilograme! Silueta sa a avut grav de suferit, la patru ani de la nenorocirea prin care a trecut, când a fost în comă. În 2015 a făcut un infarct în timp ce se afla la o sală de forță a unui hotel din București. A fost dus de urgenă la spital, unde a stat în comă timp de trei săptămâni de zile. La căpătâiul său au stat cele trei fiice ale sale, dar și iubita lui mai tânără cu 30 de ani, Gabriela Munteanu.

După ce și-a revenit, cântărețul a decis să-și schimbe viața, să se bucure de fiecare zi. Și-a cerut iubita de soție, s-a căsătorit și vede cu alți ochi viața, acum. Cariera sa și-a revenit, iar cântărețul se bucură de succes, alături de cei dragi. Compune piese și le cântă în stilul său unic. În timpul emisiunii de la Antena 1, Gabriel Cotabiță a spus că regretă că nu s-a înscris la Eurovision!

Gabriel Cotabiță a făcut roast la adresa nașei sale de cununie

”Îmi pare rău că nu am înscris și eu o piesă la Eurovion. M-am uitat la concurenți și mi-am dat seama că puteam să mă calific și eu, chiar și când eram în comă”, a spus Gabriel Cotabiță, iar sala a izbucnit în râs.

Gabriel Cotabiță și Gabriela Munteanu au fost cununați de Delia și Delia Matache și Răzvan Munteanu. Cântărețul și-a reîntâlnit nașa în juriul de la iUmor. ”Delia, ți-am spus de multe ori că ești adorabilă, și ești. Asta, pentru că n-am avut niciodat puterea să-ți spun adevărul”, a mai spus Gabriel Cotabiță, în aplauzele spectatorilor.