Life

Ce se întâmplă cu Georgiana și Cătălin Moroșanu, după 18 ani de relație. Faimosul de la Survivor România, imagine de colecție

Ce se întâmplă cu Georgiana și Cătălin Moroșanu, după 18 ani de relație? Fostul concurent Survivor România a postat o imagine de colecție.
12.08.2021 | 22:34
Ce se intampla cu Georgiana si Catalin Morosanu dupa 18 ani de relatie Faimosul de la Survivor Romania imagine de colectie
Ce se întâmplă cu Georgiana și Cătălin Moroșanu, după 18 ani de relație. Faimosul de la Survivor România, imagine de colecție. Sursa foto; Facebook
ADVERTISEMENT

Georgiana și Cătălin Moroșanu au apărut într-o ipostază inedită după 18 ani de relație. Fostul Faimos de la Survivor România a postat o imagine de colecție pe rețelele de socializare.

Cei doi sunt împreună de aproape 20 de ani și au fost întotdeauna alături unul de celălalt, încă dinainte ca luptătorul să devină celebru. Sportivul a postat o imagine alături de cea care i-a devenit soție cu mulți ani în urmă.

ADVERTISEMENT

Ce se întâmplă cu Georgiana și Cătălin Moroșanu, după 18 ani de relație. Faimosul de la Survivor România, imagine de colecție

Georgiana și Cătălin Moroșanu sunt împreună de peste 18 ani. Fostul concurent de la Survivor România a postat o imagine de colecție pe pagina sa de Facebook.

Luptătorul K1 este mândru de partenera lui de viață, pe care a cunoscut-o cu mult timp în urmă. Deși este discret atunci când vine vorba de familia lui, Cătălin Moroșanu postează regulat fotografii cu soția lui pe conturile de socializare.

ADVERTISEMENT

„Familia Moroșanu de peste 18 ani”, a scris Moroșanu în dreptul imaginii cu Georgiana.

 

Cătălin Moroșanu alături de soția lui, Georgiana
Cătălin Moroșanu alături de soția lui, Georgiana. Sursa foto: Facebook

Urmăritorii au lăsat peste 1.000 de comentarii și i-au felicitat pe cei doi pentru exemplul pe care îl dau.

„Sunteți minunați!!! Multă sănătate și tot binele din lume!!!”, „Cinste și onoare lor .Nu pentru realizările lui din lupte, ci pentru familia Moroșanu”;

ADVERTISEMENT

„Felicitări! La cât mai mulți împreună! Asta este lecție de viață, în care găsești respect și multă dragoste! Mai rar așa ceva în zilele de azi”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților.

Cum s-au cunoscut Cătălin Moroșanu și soția lui

În cadrul unui interviu mai vechi, Cătălin Moroșanu a dezvăluit cum a cunoscut-o pe femeia care i-a devenit soție. Cei doi s-au cunoscut în tren, pe vremea când sportivul avea doar 17 ani.

ADVERTISEMENT

Georgiana este prima și singura fată pe care a dus-o acasă pentru a o prezenta părinților. Cătălin Moroșanu a cucerit-o pe actuala parteneră pe vremea când nu era celebru și nici nu avea cea mai bună situație financiară.

„Prima fată pe care am adus-o acasă și am prezentat-o mamei este soția mea. Ne-am cunoscut în tren, pe vremea când făceam naveta.

Ea avea 16 ani, eu 17, era acel sentiment pur adolescentin. Am văzut-o, mi-a plăcut foarte mult de ea, și așa am început să avem o relație. 

Nu am avut așa niște cuvinte alese ca să o cuceresc. Sunt un tip interesant, nu sunt banal, nu trec neobservat. Mereu femeile sunt fermecate de chestia asta, de șarm.

Bărbat frumos nu sunt, dar faptul că am avut mereu acel ceva a contat foarte mult. Am cucerit-o pe vremea când nu eram celebru. Aveam 10 lei și puneam bani împreună și mâncăm napolitane”, a povestit Cătălin Moroșanu.

Cei doi soți au și o fiică, Natalis, în vârstă de 11 ani, însă celebrul luptător este foarte discret atunci când este întrebat de ea.

ADVERTISEMENT