News

Ce se întâmplă cu Irina Tănase, fosta iubită a lui Liviu Dragnea. Transformarea e totală

Irina Tănase, transformare totală după despărțirea de Liviu Dragnea. Ce spune și cu cine se afișează fosta iubită a fostului lider PSD.
05.08.2023 | 13:43
Ce se intampla cu Irina Tanase fosta iubita a lui Liviu Dragnea Transformarea e totala
Irina Tănase a avut o relație de opt ani cu fostul lider PSD, Liviu Dragnea / Foto: Inquam Photo
ADVERTISEMENT

Irina Tănase și-a găsit un nou bărbat în viața ei, după despărțirea de fostul lider PSD, Liviu Dragnea. După o relație de opt ani cu Liviu Dragnea, Irina Tănase are un nou partener, omul de afaceri Roger El Akouri. Diferența de vârstă dintre cei doi, de 23 de ani, nu pare o problemă.

Opt ani de iubire cu Liviu Dragnea

Povestea de iubire dintre Irina Tănase și Liviu Dragnea a durat timp de opt ani. Dar a venit și momentul despărțirii, cum se întâmplă deseori în cuplurile celebre din România. De partea sa, Liviu Dragnea a explicat recent ruptura cu Irina Tănase, după divorțul de Bombonica Prodana, cu care a fost căsătorit aproape 30 de ani.

ADVERTISEMENT

Fostul lider PSD a spus că i-a respectat decizia Bombonicăi de a divorța, în contextul în care, la acea vreme, el și soția sa erau supuși la „presiuni, la tensiuni”, era „urmărit și hăituit”, avea „telefoanele ascultate”, „și ale mele și ale copiilor”. În cele din urmă, Bombonica „a cedat, i-am respectat decizia”, a explicat Liviu Dragnea.

Totodată, fostul lider PSD a spus că nu el ci fosta soție a cerut divorțul, și nu din cauză că el avea relația cu Irina Tănase. „I-am respectat decizia”, a precizat Dragnea.

ADVERTISEMENT

„Despărțirea de Liviu, cel mai dureros moment”

„Despărțirea de Liviu este cel mai dureros moment pe care l-am trăit până acum. Ne leagă o poveste de 8 ani, în care i-am fost fidelă, l-am sprijinit necondiționat și n-au existat fapte de care să mă rușinez”, a mărturisit Irina Tănase, scrie Capital.

„La vârsta mea, 29 de ani, n-am puterea să lupt singură împotriva unor neadevăruri. Am sentimentul amar că nu mă pot apăra, atâta vreme cât Liviu nu este dispus să mă asculte. Despărțirea dintre noi a fost bruscă”, a spus ea.

ADVERTISEMENT

Din politică, în Big Pharma

Dar, pentru Irina, viața merge înainte și încă bine, judecând cine este noul ales al inimii sale. Nimeni altul decât Roger El Akoury, un afacerist de origine libaneză. El Akouny este supranumit și ”Regele meedicamentelor”. Pentru că omul de afaceri, cu 23 de ani mai în vîrstă decât Irina, a deținut lanțul de farmacii Sensiblu și este fondatorul grupului farmaceutic A&D Pharma.

Cetățean de onoare al Capitalei

Totodată, lui Rober El Akoury i-a fost înmânat titlul de Cetățean de onoare al Bucureștiului, în caltitate de „colecționar și promotor al artei”. În anii trecuți, libanezul ar fi avut o relație și cu cântăreața Anna Lesko.

ADVERTISEMENT

În timp ce Irina se afla în relație cu Liviu Dragnea, au apărut și zvonuri cu privire la o idilă a acesteia cu omul de afaceri libanez. „Mă doare că n-a avut încredere în mine și a hotărât să încheiem această poveste fără să-i pot dovedi că se înșală. Îl înțeleg însă. Este o persoană rănită, care a abandonat considerațiile raționale. Fiecare dintre noi poate trece printr-un asemenea moment.

Când ne construim în minte anumite scenarii, când le alimentăm, ne e dificil să mai facem apel la logică. Am însă răbdare și speranța că, într-o zi, mă va asculta și va înțelege că i-am fost credincioasă. Poate doar naivitatea mea m-a adus în fața acestei situații”, a spus Irina.

 

ADVERTISEMENT