Life

Ce se întâmplă cu iubita însărcinată a lui Culiță de la Survivor România. Mama Geta a făcut anunțul

23.04.2021 | 10:59
Ce se intampla cu iubita insarcinata a lui Culita de la Survivor Romania Mama Geta a facut anuntul
Mama lui Culiță Sterp, alături de iubita fiului ei, care stă să nască. Foto: Youtube/ Instagram
ADVERTISEMENT

Iubita lui Culiță de la Survivor România stă ca pe ace, iar alături de ea în această perioadă în care trebuie să nască este soacra ei, celebra mamă Geta.

Mama lui Culiță Sterp a dezvăluit că Daniela Iliescu nu știe încă ziua și ora exactă la care va naște, pentru că nu are nicio programare la maternitate, dorindu-și să nască pe cale naturală.

ADVERTISEMENT

Geta Sterp a vorbit despre ultimele evenimente petrecute în Republica Dominicană care îl au în prim plan pe fiul ei și, la un moment dat, a izbucnit în plâns pentru că îi este dor de fiul ei și se gândește dacă are ce mânca, fiind extrem de îngrijorată pentru cât de mult a slăbit.

Iubita lui Culiță de la Survivor România poate să nască în orice moment

Mama lui Culiță Sterp a dat ultimele detalii despre iubita cântărețului. Aceasta ar putea să nască în orice moment, iar ea îi este alături. La fel ca toată familia, și Daniela a fost preocupată când a văzut că iubitul ei a dispărut și a respirat ușurată în cele din urmă atunci când a fost găsit pe plajă după o rătăcire de 10 ore.

ADVERTISEMENT

„Ea din zi în zi așteaptă, pentru că se gândește să nască natural. Nu știe ora și ziua. Eu chiar vă spun sincer, dacă îi dă Dumnezeu să aibă sănătatea, chiar nimic nu mai contează”, a declarat Geta Sterp la Ștafeta mixtă.

Mama Geta plânge tot mai des: „Stau ca pe spini”

Mama lui Culiță a mai spus că în ultima vreme a plâns foarte mult acolo unde nu a văzut-o nimeni și că încearcă să își păstreze optimismul în ciuda îngrijorărilor firești pentru orice părinte.

ADVERTISEMENT

„Am stat doar cu lacrimi în ochi toată emisiunea. Eu știu cât sunt copiii ăștia de puternici. Știu că rabdă multe și chiar sunt puternici. Îmi doresc să stea până la capăt. Totul e la voia lui Dumnezeu.

Eu nu am vrut să mă panichez, să mă vadă copiii. Toată emisiunea am stat cu lacrimi în ochi, să vedem ce se întâmplă. M-am bucurat că e bine, că e sănătos. Stau ca pe spini până diseară să văd ce se mai întâmplă.

ADVERTISEMENT

Când avea vârsta de 4 ani pleca cu sania pe aici pe coastă. Se ducea ziua întreagă, venea îmbujorat, ud la picioare. Când avea 7 ani s-a dus 25 de kilometri cu bicicleta până la Sarmizegetusa.

Plâng ziua câteodată când sunt pe câmp. Mă gândesc mereu la ce mănâncă, numai la aia mă gândesc”, a mai mărturisit mama lui Culiță Sterp de la Survivor România.

 

 

ADVERTISEMENT