Life

Ce se întâmplă cu Iulia Vântur. Mesaj direct din India: ”Când nu mai faci eforturi, o relație se termină”

Prin ce trece Iulia Vântur de când e în India. Mesajul surprinzător postat de fosta prezentatoare de la Pro TV pe social media.
26.03.2023 | 12:23
Ce se intampla cu Iulia Vantur Mesaj direct din India Cand nu mai faci eforturi o relatie se termina
Prin ce trece Iulia Vântur de când e în India. Mesajul surprinzător postat de fosta prezentatoare de la Pro TV pe social media. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ce se întâmplă cu vedeta în vârstă de 42 de ani. Mesaj direct din India. Frumoasa blondină este de părere că atunci când nu mai faci eforturi o relație se termină. Ce a dat de înțeles fosta iubită a lui Marius Moga.

Prin ce trece Iulia Vântur de când e în India. Mesajul surprinzător postat de fosta prezentatoare de la Pro TV pe social media

Iulia Vântur a povestit prin ce trece de când e în India, acolo unde a devenit o cântăreață foarte apreciată de public. Îndrăgita artistă a distribuit un mesaj surprinzător prin care scoate la iveală motivele pentru care unele legături se destramă.

ADVERTISEMENT

Blondina consideră că relațiile amoroase și prieteniile s-au stricat de-a lungul anilor pentru că nu se depuneau eforturi de ambele părți. Una dintre persoanele implicate era orgolioasă, însă acum lucrurile stau altfel.

Fosta prezentatoare a descoperit ce înseamnă prietenia și iubirea adevărată, pe care le păstrează cu mare grijă și onestitate. Iubita actorului indian Salman Khan pare că a evoluat enorm de când a plecat din România.

ADVERTISEMENT

„Ați observat vreodată că, uneori, atunci când nu mai faci eforturi, o relație sau o prietenie se termină? Aceasta se datorează faptului că nu a fost niciodată din ambele părți, ci doar din partea ta.

Am avut puține prietenii de acest fel. Acum am rămas doar cu oameni cărora le pasă cu adevărat, care își lasă orgoliul deoparte în prietenie. Când găsești un prieten adevărat, păstrează-l cu dragoste, grijă și onestitate!”, a scris Iulia Vântur la secțiunea Stories de pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Iulia Vântur, dezvăluiri despre relația cu Salman Khan

Iulia Vântur a făcut o serie de dezvăluiri despre relația cu Salman Khan, actorul cu care formează o relație de foarte mulți ani. Cântăreața spune că atitudinea partenerului de viață s-a modificat după ce a filmat videoclipul melodiei Raat Baki. Declarația a fost făcută cu un iz de glumă.

„Dintr-odată comportamentul lui s-a schimbat! Se poartă mai frumos cu mine! Eu mă antrenez cu cuțitele în bucătărie… Îmi place foarte mult acțiunea! Cred că de când eram mică mă vedeam așa, «action girl». 

ADVERTISEMENT

Noi nici nu am repetat pentru chestia asta, doar mi-a arătat ce să fac. L-am rugat frumos într-una din scene să se lase împușcat de mine”, a spus Iulia Vântur în emisiunea La Măruță, de la Pro TV.

ADVERTISEMENT