Life

Ce se întâmplă cu Iulia Vântur și Salman Khan. Decizia luată de vedetă de Paște

Ce se întâmplă cu Iulia Vântur și Salman Khan? Cei doi nu au mai fost văzuți împreună de ceva timp, iar vedeta a luat și o decizie neașteptată de Paște.
08.05.2024 | 12:15
Ce se intampla cu Iulia Vantur si Salman Khan Decizia luata de vedeta de Paste
Ce se întâmplă cu Iulia Vântur și Salman Khan. Sursă foto: Hepta, Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Iulia Vântur și Salman Khan sunt împreună de ani buni. În ultima vreme însă, cei doi nu au mai fost văzuți așa des împreună. Iar această situația a generat numeroase controverse în rândul fanilor celor doi.

Ce se întâmplă cu Iulia Vântur și Salman Khan

Iulia Vântur este una dintre cele mai apreciate vedete din România. De altfel aceasta este extrem de îndrăgită și peste hotare. De când a început o nouă viață în India, lucrurile s-au schimbat total.

ADVERTISEMENT

Astfel, vedeta e prezentă la numeroase evenimente și are o viață destul de agitată. Ce se întâmplă totuși pe plan amoros? Mai formează Salman Khan și Iulia Vântur un cuplu? Decizia luată de vedetă de Paște i-a surprins pe mulți.

După cum știm deja, în ultimul an, Iulia Vântur a revenit în România de mai multe ori. De fiecare dată, însă, vedeta a fost singură și a decis să petreacă timp cu familia sa. De cealaltă parte, partenerul ei de viață a rămas în India.

ADVERTISEMENT

Decizia luată de vedetă de Paște

Și iată că nici de Paște, Salman Khan și Iulia Vântur nu au fost împreună. Deși această sărbătoare e una extrem de importantă pentru credincioși, și aduce familiile împreună, se pare că vedeta a decis să vină singură în țară.

Într-o postare pe Instagram, Iulia Vântur a publicat mai multe imagini de Paște. Vedeta a petrecut sărbătorile alături de părinții săi, dar și de prieteni din copilărie. De asemenea, a urmat fiecare tradiție în parte.

ADVERTISEMENT

Acesta a mers să ia Lumina Sfântă de la Biserică și de asemenea, nu a uitat nici de mâncarea tradițională. Totodată, Iulia Vântur a mai dezvăluit că s-a simțit foarte bine și le-a urat și celor care o urmăresc sărbători pline de bucurie și dragoste.

„Paștele e cu adevărat special… acasă, împreună cu părinții și prietenii din copilărie, cu lumina primită de la biserica, cu mâncare tradițională românească pe masă și miros de iarbă verde.

ADVERTISEMENT

Fericită că am reușit să ajung și anul acesta acasă, de Paște. Să aveți un Paște binecuvântat, cu lumina, bucurie și dragoste în suflete”, a fost mesajul postat de Iulia Vântur pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Tags: