Fotbal intern

Ce se întâmplă cu jucătorii spitalizați de la Dinamo! Mărturii după infectarea cu COVID-19: “Am avut dureri de cap, de spate, de ochi”. Exclusiv

18.07.2020 | 16:55
Ce se intampla cu jucatorii spitalizati de la Dinamo Marturii dupa infectarea cu COVID19 Am avut dureri de cap de spate de ochi Exclusiv
ADVERTISEMENT

La Dinamo este un focar de coronavirus. Zece jucători din lotul “câinilor” au fost depistați pozitiv cu COVID-19, iar situația este disperată în vestiarul “câinilor”. Dacă Dinamo va fi programată în campionat să joace în continuare meciurile, va trebui să o facă fără cei 10 jucători. 

Dintre cei 10 jucători, patru au fost spitalizați după ce au avut simptome. Vestea proastă pentru Gigi Mulțescu este că jucătorii depistați pozitiv vor intra în carantină timp de 14 zile, înainte de a putea relua pregătirile.

ADVERTISEMENT

Din cauza infecțiilor apărute la Dinamo, finalul campionatului a fost devansat pentru data de 12 august, însă chiar și așa, după 14 zile de carantină, fotbaliștii nu vor putea reveni direct pe teren, fără nicio zi de pregătire.

Ce se întâmplă cu jucătorii spitalizați de la Dinamo! Mărturii după infectarea cu COVID-19

Astfel, pentru cei 10 jucători depistați pozitiv de la Dinamo este foarte posibil ca acest sezon să fie deja încheiat. Mai mult, jucătorii spitalizați vor intra în carantină în momentul în care vor fi externați. Sau, dacă vor continua să manifeste simptome, vor rămâne spitalizați.

ADVERTISEMENT

Unul dintre jucătorii lui Dinamo care au ajuns la spital a povestit pentru FANATIK ce simptome de COVID-19 a experimentat: “Din fericire mă simt mai bine acum. Dar când m-am internat aveam dureri de cap, dureri de spate, dureri de ochi. Aveam și o sensibilitate la piele. 

Dacă analizele vor ieși bine, atunci voi fi externat, iar acolo trebuie să stau 14 zile în carantină. Sper să scap de simptome cât mai repede. Nu mă așteptam să se întâmple așa ceva”, ne-a spus unul dintre jucătorii lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

Debutul lui Gigi Mulțescu pe banca tehnică se mai amână

Cei 10 jucători depistați pozitiv de la Dinamo până acum sunt: Valentin Lazăr, Filip Mrzljak, Ricardo Grigore, Mihai Popescu, Alexandru Răuță, Ștefan Fara, Andrei Sin, Diego Fabbrini, Aleksander Mitrovic şi Dan Tălmaciu.

Ceilalți jucători de la Dinamo vor mai fi testați și în cursul zilei de duminică. În funcțiile de cum vor ieși aceste teste, Liga Profesionistă de Fotbal va lua ulterior o decizie în ceea ce privește clubul din Șoseaua Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

Odată cu meciul amânat în acest weekend, Dinamo va avea trei restanțe de disputat ulterior. Debutul lui Gigi Mulțescu pe banca tehnică se mai amână și deocamdată nu se știe data la care Dinamo va putea disputa următorul meci.

 

ADVERTISEMENT