Life

Ce se întâmplă cu Maria Macsim Nicoară. Răsturnare de situație în cazul sopranei

10.11.2020 | 16:20
Ce se intampla cu Maria Macsim Nicoara Rasturnare de situatie in cazul sopranei
ADVERTISEMENT

Cazul mezzosopranei din Iași, Maria Macsim Nicoară, a luat o întorsură diferită după ce una dintre surorile artistei a solicitat judecătorilor să-i fie lăsată în grijă. Soprana care a suferit un accident casnic în data de 10 mai 2020 urmează să locuiască o perioadă departe de soțul Codrin Nicoară.

Decizia a fost luată după ce ruda sopranei a cerut magistraților din cadrul Judecătoriei Iași ca sora sa să nu mai aibă același domiciliu cu pianistul care se presupune că a împins-o pe scările casei din comuna Aroneanu. Așa se face, că vedeta va sta o vreme în județul Bacău la una dintre surorile sale.

ADVERTISEMENT

Procesul a început pe data de 1 iulie, ruda sopranei de la Opera din Iași având câștig de cauză. Decizia magistraților nu este una definitivă și poate fi contestată ceea ce înseamnă că soțul acesteia poate răsturna situația dacă îți dorește asta.

Soprana Maria Macsim Nicoară, în grija unei rude. Cine îi va fi alături

„Instanța dispune numirea petentei E.H. în calitate de curator al intimatei Maria Macsim Nicoară, pentru încasarea veniturilor de natură salarială, pentru administrarea bunurilor, precum și pentru apărarea intereselor acesteia în condiții corespunzătoare, în limitele mandatului general, care are ca obiect încheierea actelor juridice de administrare și de conservare”, au decis judecătorii ieșeni, notează bzi.ro.

ADVERTISEMENT

Aceasta nu este singura decizie luată de rudele sopranei Maria Macsim Nicoară, sora sa și mama dorind ca pianistul Codrin Nicoară să păstreze distanța. Cele două femei au solicitat judecătorilor un ordin de protecție față de locuința actuală, însă acțiunea a fost respinsă.

În momentul de față starea de sănătate a mezzosopranei este una favorabilă, fiind internată într-un spital din Iași unde face recuperare. Din păcate, lovitura la nivelul capului a fost una extrem de puternică, artista neputând spune ce s-a întâmplat în realitate în luna mai.

ADVERTISEMENT

Cântăreața de operă a suferit o intervenție craniană și urmează să fie externată în cel mai scurt timp. Sursa menționată anterior mai arată că soțul artistei dorește să o scoată din unitatea medicală, depunând în acest sens o solicitare foarte agresivă.

Ancheta în cazul sopranei din Iași deschisă în urmă cu câteva luni bune a ajuns în impas din cauza faptului că Maria Macsim Nicoară nu vorbește. Anchetatorii au audiat mai mulți martori, principalul suspect fiind chiar soțul cântăreței despre care se spune că era violent.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, colegii artistei ar fi declarat că relația lor nu mai mergea bine, certurile fiind la ordinea zilei. În prezent nu se știe dacă a fost accident sau tentativă de omucidere, singura care poate clarifica situația fiind chiar soprana.

ADVERTISEMENT
Tags: