Fotbal intern

Ce se întâmplă cu Mihai Bălaşa şi Ştefan Vlădoiu după loviturile încasate în UTA – U Craiova. Exclusiv

15.12.2020 | 14:54
Ce se intampla cu Mihai Balasa si Stefan Vladoiu dupa loviturile incasate in UTA  U Craiova Exclusiv
ADVERTISEMENT

Mihai Bălașa și Ștefan Vlădoiu, doi dintre cei mai importanți jucători ai Universității Craiova, au resimțit dureri după loviturile încasate în meciul dintre UTA Arad și Universitatea Craiova. FANATIK a aflat ce se întâmplă cu cei doi în perspectiva partidei cu FCSB, de vineri, 18 decembrie, de la ora 20:30.

Oltenii pornesc cu un moral foarte bun înainte de derby-ul tradițional cu bucureștenii. S-au reinstalat în poziția de lideri, după ce s-au impus, scor 2-1, la Arad. Cicâldău și Ofosu au punctat pentru „alb-albaștri” și au fost remarcați de oficialii LPF, incluzându-i pe cei doi în echipa etapei cu numărul 13.

ADVERTISEMENT

După joc, Corneliu Papură s-a arătat destul de reținut în bucurie, fiind conștient de faptul că lupta pentru titlu va fi lungă, iar bătălia cea mai va fi în play-off.

Cum se simt Mihai Bălașa și Ștefan Vlădoiu după ce au încasat lovituri în UTA Arad – Universitatea Craiova. Cei doi vor fi apți pentru jocul cu FCSB

Staff-ul tehnic al Universității Craiova a avut motive de îngrijorare după partida de la Arad, întrucât doi dintre oamenii de bază ai defensivei craiovene au ieșit accidentați de pe teren. Mihai Bălașa ieșise accidentat de pe teren și în partida cu Gaz Metan Mediaș, astfel că Papură s-a temut că nu-l va avea la dispoziție în această săptămână.

ADVERTISEMENT

Fundașul central al Științei a părăsit terenul, fiind „zdruncinat” de o coliziune cu Marius Constantin, în minutul 51, locul său fiind luat de Paul Papp, în timp ce Ștefan Vlădoiu a resimțit lovitura încasată de la un jucător al UTA-ei, astfel că a fost schimbat la doar nouă minute distanță. Bogdan Vătăjelu a fost cel care a trebuit să îi ia locul.

Din fericire pentru Craiova, cei doi nu au probleme majore. FANATIK a aflat că ambii se simt bine și sunt apți pentru meciul cu FCSB de vineri, 18 decembrie. Pierderea lui Bălașa și Vlădoiu pentru jocurile cu FCSB și CFR Cluj ar fi însemnat o adevărată lovitură. Se pare că „juveții” au învățat din greșelile trecutului, iar acum au o defensivă de invidiat, a doua cea mai bună din Liga 1, după CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Un alt motiv de fericire pentru staff-ul Științei este și faptul că Cicâldău și Ofosu au impresionat, reușind și să puncteze, iar LPF i-a inclus în echipa etapei.

Corneliu Papură este prudent: „Nu contează că ești primul după 13-14 km“

Jocul Universității de la Arad a arătat foarte bine, iar oltenii au revenit pe prima poziție în clasament. Totuși, tehnicianul Corneliu Papură este reținut și spune că mai sunt multe bătălii de câștigat până la marele vis:„Fiecare meci este important. Am luat trei puncte, importante pentru configurația clasamentului. Urmează două meciuri grele pentru noi, cu FCSB și CFR Cluj. Nu am avut meci ușor nici astăzi, ne-am panicat puțin. Puteam face 3-1, dar așa s-a scris istoria acestei partide. 

ADVERTISEMENT

Nu a fost un joc foarte frumos în partea secundă, să dominăm, să avem aceeași prestație din prima repriză, dar puteam da al treilea gol. Echipa gazdă și-a creat ocazii din faze fixe și nu ne-a pus probleme.

Venim după multe meciuri, pe final de an, trebuie să gestionăm ultimele două dispute. Important e cum suntem la finala campionatului. E ca la maraton. Nu contează că ești primul după 13-14 kilometri, ci dacă ești primul la sfârșit“, a spus Corneliu Papură.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 3,10 este cota pentru “1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: