Life

Ce se întâmplă cu Mihai Budeanu de la 3 Sud Est, după ce a scăpat de COVID: “Am fost la un pas de moarte”

Mihai Budeanu de la 3 Sud Est a fost la un pas de moarte, dar spune că a avut de câștigat după ce a avut coronavirus, întrucât vocea îi sună mult mai bine.
30.03.2022 | 18:33
Ce se intampla cu Mihai Budeanu de la 3 Sud Est dupa ce a scapat de COVID Am fost la un pas de moarte
Mihai Budeanu si colegii lui de trupă de la 3 Sud Est au serbat 25 de ani de activitate. Sursa foto: arhiva personală.
ADVERTISEMENT

Mihai Budeanu de la trupa 3 Sud Est a trecut printr-o mare cumpănă în toamna anului 2021, când a contactat COVID-19. Cântărețul a suferit o formă puternică a acestui virus teribil. Chiar dacă a trecut pe lângă moarte, artistul și-a revenit și spune că acum vocea îi sună mult mai bine. Mihai a intrat în studioul de înregistrări alături de colegii de trupă de la 3 Sud Est.

Mihai Budeanu a trecut pe lângă moarte, din cauza COVID

Spectacolele celor de la 3 Sud Est sunt sold out, după doi ani de pandemie. Mihai Budeanu și colegii lui, Laurențiu și Viorel, au fost în America anul acesta cu un turneu aniversar: 25 de ani de la înființare.

ADVERTISEMENT

Cei trei membrii ai trupei au mai sărbătorit și alături de fanii din România la Sala Palatului, cu prilejul spectacolului de la începutul lunii martie. Acum ei se află prin țară, în plin turneu artistic. Mihai este fericit că și-a revenit și și-a putut relua activitatea alături de colegii de trupă.

”A fost foarte greu, am fost la un pas de moarte. Acum sunt foarte bine, starea mea de sănătate e una foarte bună. Nu mi-a afectat vocea, din contră acum sună mult mai bine, merg la spectacole, înregistrez în studio, plămânii mei sunt la cota maximă.

ADVERTISEMENT

Publicul nostru ca de fiecare dată este dornic să ne vadă, sălile de spectacol arhipline, sold out peste tot, după 2 ani aproape de absență.

Era de aștept mai ales că oamenii au fost vitregiți de această latură de a ieși în oraș cu prietenii la un restaurant, la un spectacol, în general de tot ce ține de distracție.”, a declarat pentru FANATIK, Mihai Budeanu.

ADVERTISEMENT
3 sud est
Membrii trupei 3 Sud Est au primit flori de la fete la spectacolul susținut la Pitești. Sursa foto: FANATIK.

 

Mihai Budeanu de la 3 Sud Est spune că oamenii vor să îi vadă live în spectacole, ceea ce în pandemie era imposibil.

”Pandemia pentru artiști nu a fost una benefică pentru că muzica în general e legată de oamenii care vin să te vadă live la spectacolele tale și faptul că nu am reușit să ne vedem în pandemie cu ei, din cauza restricțiilor a fost foarte greu.”, a mai declarat Mihai Budeanu.

ADVERTISEMENT

Cum a ajuns Mihai Budeanu de la 3 Sud Est la ATI

În anul 2020, cântărețul Mihai Budeanu a fost la un pas de moarte din cauza noului coronavirus. Solistul trupei 3 Sud Est a rămas marcat coșmarul prin care a trecut în noiembrie 2020, după ce a fost infectat cu Covid-19.

Pe 20 noiembrie, colegii de trupă ailui Mihai anunţau că acesta se află în stare gravă la ATI. Trei săptămâni mai târziu, Mihai părăsea spitalul, după ce sfidase moartea.

Salvarea interpretului a fost un tratament prescris de reputatul medic Ion Alexiedin America. Mihai şi-a făcut şi vaccinul anti Covid, de teamă să nu se reinfecteze cu temutul virus.

În vârstă de 45 ani. Mihai este căsătorit cu Emilia, cu care se iubeşte din liceu, de pe vremea când aveau 17 ani. Au rămas împreună și și-au întemeiat o familie superbă. Emilia a devenit soția cântărețului încă din anul 2005 și apoi i-a dăruit doi copii, pe Ștefan și Sara. Cei doi au pasiuni artistice, iar părinții lor se mândresc cu succesele lor.

ADVERTISEMENT