ADVERTISEMENT
Life

Ce se întâmplă cu Mihai Gâdea. De ce nu mai apare prezentatorul TV la Antena 3

Autor: Madalina Moraru | 28.08.2020 | 17:23
Ce se întâmplă cu Mihai Gâdea. De ce nu mai apare prezentatorul TV la Antena 3
Telespectatorii români s-au întrebat ce se întâmplă la ora actuală cu Mihai Gâdea

Mulți dintre cei din public s-au întrebat ce se întâmplă cu Mihai Gâdea, la ora actuală. Totul după ce vedeta celor de la Antena 3 nu a mai apărut de ceva vreme pe postul de televiziune.

ADVERTISEMENT

Mihai Gâdea lipsește de pe post de apoximativ o lună de zile și s-a crezut inițial că este vorba despre un concediu de odihnă. Însă, realitatea pare să fie una diferită, iar telespectatorii au început să facă anumite supoziții, și-n mediul online.

Dispariția vedetei Antena 3 a venit la pachet cu multe semne de întrebare din partea publicului. Internauții s-au gândit deja la ce este mai rău, având în vedere situația actuală, de pandemie, de la nivelul întregii țări.

ADVERTISEMENT

Ce se întâmplă cu Mihai Gâdea. Prezentatorul Antena 3 nu mai apare pe post

De aceea, pagina de Facebook a lui Mihai Gâdea a fost deja luată cu asalt de către multe persoane. Pentru a face o oarecare lumină asupra acestui subiect, consultantul politic George Rîpă a venit rapid și cu o explicație pentru absența lui Mihai Gâdea.

Motivul pentru care Mihai Gâdea lipsește de la Antena 3 a fost explicat abia în această vineri, la o lună de când moderatorul nu mai dă pe sticlă. Realizatorul emisiunii Sinteza Zilei nu și-a mai făcut apariția la TV de o perioadă pe care telespectatorii au catalogat-o deja ca fiind una îndelungată.

ADVERTISEMENT

Pe lângă foarte multe emisiuni pe care le-a prezentat la Antena 3, nu doar Sinteza Zilei, Mihai Gâdea are o reputație pe micul ecran care îi face mare cinste. Cunoscutul prezentator se bucură de o mare priză la public, având la ora actuală și rolul de director general pentru postul de televiziune cu sediul din Băneasa, în nordul Bucureștiului.

Mihai Gâdea a fost cel care a înlocuit-o pe Alessandra Stoicescu, la nivel de management, în cadrul grupului Intact. Pentru toate acestea ar primi și un salariu cu adevărat fruntaș, fiind vorba de o sumă de peste 15.000 de euro încasată lunar.

ADVERTISEMENT

“Mihai Gâdea își lua concediu cel mai mult două săptămâni. Știu că v-a scăpat treaba asta, dar de asta sunt eu aici. (…) Vedeta postului Antena 3, nu a mai apărut pe sticlă de aproximativ o lună. O sursă din îmi spune că în ultimii 10 ani nu a lipsit niciodată atât de mult și că cel mai mult își lua concediu 2 săptămâni. 

Lipsa lui e cu atât mai ciudată cu cât suntem la o lună de alegerile locale și deja în pregătirea parlamentarelor. Adică fix perioada în care cresc ratingurile. Și conturile. Aceeași sursă îmi spune că nici măcar la nivelul managementului din A3 nu se știe nimic și că oamenii sunt îngrijorați. Există însă două teorii, ambele cu parfum de credibilitate.

ADVERTISEMENT
Ce se întâmplă cu Mihai Gâdea. De ce nu mai apare prezentatorul TV la Antena 3
Mihai Gâdea nu mai este prezent pe post, în Sinteza Zilei de la Antena 3, de aproape o lună

1. S-a certat cu familia Voiculescu.
2. S-a certat cu Adrian Ursu, cel care de ceva vreme este no. 1 în post. În locul lui Gîdea. Până acum, treaba stătea așa: Ursu decidea tot de dimineață până la 19:00, iar după 19:00 politica editorială era făcută de Gîdea. Doar că ceva s-a întâmplat și Mihăiță a ieșit din peisaj.”, a explicat George Râpă, pe Facebook.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!