Life

Ce se întâmplă cu Mihai Zmărăndescu de la Survivor România. Faimosul s-a accidentat grav

Mihai Zmărăndescu a suferit o accidentare fix la mijlocul traseului și a fost nevoit să iasă din joc. Ce se va întâmpla însă cu Faimosul și ce spune Daniel Pavel?
01.03.2023 | 23:40
Ce se intampla cu Mihai Zmarandescu de la Survivor Romania Faimosul sa accidentat grav
Mihai Zmărăndescu a suferit un accident la Survivor România. Sursă foto: captură video /colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihai Zmărăndescu a venit la Survivor România în urmă cu doar câteva ediții și a reușit să aducă o serie de puncte importante echipei sale. Din păcate însă, în ediția de miercuri, 1 martie, acesta a suferit o accidentare destul de gravă și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Mihai Zmărăndescu, accidentat pe traseu la Survivor România

Jocul pentru comunicare de miercuri, 1 martie s-a dovedit a fi unul plin de provocări. Nu neapărat traseul a fost dificil, cât tensiunile din echipe. La Faimoși, DOC și Kamara au început din nou să se certe, după ce artistul nu a adus niciun punct echipei. Mai apoi, Kamara a acuzat și el câteva dureri la genunchi.

ADVERTISEMENT

În final însă, norocul a fost de partea Războinicilor, care au câștigat jocul pentru comunicare cu un scor de 10-7, însă din păcate au pierdut un concurent. Alina Radi a fost eliminată de la Survivor România. Evident, Faimoșii au fost dezamăgiți de cele întâmplate, și-au reproșat lucruri reciproc, însă în final, lucrurile s-au mai calmat între ei.

În ceea ce privește accidentarea lui Mihai Zmărăndescu, în timp ce intrase pe traseu cu Alin Chirilă și spera să mai aducă un alt punct echipei sale, lucrurile nu au mers așa cum își dorea. La mijlocul traseului, acesta s-a împiedicat, iar lovitura a fost una destul de puternică.

ADVERTISEMENT

Ce se va întâmpla însă cu Faimosul mai departe? Daniel Pavel nu a oferit detalii până la finalul ediției din această seară, însă cel mai probabil, săptămâna viitoare vom afla în ce stare se află Mihai Zmărăndescu, dar și dacă va mai putea intra pe traseu la Survivor România.

Sebastian Dobrincu spre exemplu nu a avut același noroc. Faimosul a suferit o accidentare atât de gravă încât a fost nevoit să se întoarcă în țară pentru o intervenție, având în vedere cele întâmplate. Deși a regretat acest lucru, nu a mai fost cale de întoarcere.

ADVERTISEMENT

Mihai Zmărăndescu duce dorul familiei

Amintim faptul că înainte de accidentul de pe traseu, Mihai Zmărăndescu vorbea despre provocarea Survivor România, dar și cât de dificil îi este să stea departe de casă. Atunci, Faimosul povestea că se simte vinovat pentru că lipsește din viața fiului său, în vârstă de doar o lună de zile.

De asemenea, Mihai Zmărăndescu mai preciza și că ar fi în stare să dea două imunități pentru comunicare, doar să îi audă pe cei dragi. ”Eu aș vrea să fie video, pentru că băiețelul meu face o lună și jumătate și nu știu cum crește. Mi-este foarte dor de Patrick. 

ADVERTISEMENT

Bebelușii cresc foarte repede, își schimbă fizionomia. Poate învață lucruri noi, cum să țină biberonul, și, nu știu, chestii de copii. Eu, ca tată, aș vrea să le văd și chiar mă simt puțin vinovat că nu sunt lângă el. 

Cred că pierd cea mai frumoasă perioadă din viața mea. Cândva va aprecia și băiețelul meu. Aș fi în stare să dau două imunități pentru comunicare”, dezvăluia Mihai Zmărăndescu, înainte de a intra pe traseu la Survivor România în cursa pentru jocul de comunicare.

ADVERTISEMENT