Sport

Ce se întâmplă cu Mirko Pigliacelli după transferul lui David Lazar la Universitatea Craiova! Exclusiv

Portarul italian Mirko Pigialicelli intră în ultimul an de contract cu U Craiova, dar nu mai e sigur de postul de titular după transferul lui David Lazar.
30.05.2021 | 23:09
Ce se intampla cu Mirko Pigliacelli dupa transferul lui David Lazar la Universitatea Craiova Exclusiv
Portarul italian Mirko Pigialicelli intră în ultimul an de contract cu U Craiova, dar nu mai e sigur de postul de titular după transferul lui David Lazar. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate încă de la începutul anului că patronul Mihai Rotaru dorește să-l aducă în Bănie pe portarul de la Astra.

Oltenii au încercat să-l aducă pe internaționalul de 29 de ani și la începutul sezonului, dar atunci giurgiuvenii nu au fost de acord cu mutarea.

ADVERTISEMENT

Mirko Pigliacelli ar putea pleca de la U Craiova după transferul lui David Lazar

Deși transferul oficial al lui David Lazar la Universitatea Craiova nu a fost încă anunțat oficial, portarul Astrei este acontat de olteni, iar din informațiile FANATIK viitorul lui Mirko Pigliacelli nu mai este legat de gruparea din Bănie.

Deși a fost integralist în acest sezon, italianul nu mai este sigur de postul de titular odată cu sosirea lui Lazar, iar acest lucru îl deranjează și ar putea pleca încă din această vară deși mai are un an de contract.

ADVERTISEMENT

Pigliacelli a avut ceva probleme în ultimul an nu doar cu suporterii, dar și cu cei din staff, care i-au reproșat unele superficialități în joc, care au generat ocazii sau chiar goluri pentru adversari. În plus, conducerea nu intenționează să-i prelungească înțelegerea.

Italianul, deranjat de aducerea lui Lazar

În plus, portarul italian care luna viitoare va face 28 de ani, s-a arătat deranjat de faptul că oficialii clubului au decis să aducă un portar de valoare în lot și a lăsat să se înțeleagă că nu ar mai vrea să continue la Craiova.

ADVERTISEMENT

”Eu am contract aici, am înţeles că a semnat deja un portar. Deja a semnat, asta e, n-am ce să fac, nu e decizia mea. Nu mi-am dorit să plec niciodată, dar dacă vine un alt portar… dacă aşa e, dacă nu e aşa, vorbim degeaba.

Dacă e luat, poate cineva nu mai are încredere în mine, dar eu am mare încredere în Craiova, nu mi-am dorit niciodată să plec”, a declarat italianul după întâlnirea din ultima etapă a play-off-ului cu Academica Clinceni.

ADVERTISEMENT

Pigliacelli i-a costat pe olteni 1.000.000 de euro în 3 ani

FANATIK a mai aflat că un alt motiv pentru care conducătorii ”juveților” ar vrea să scape de Mirko Pigliacelli în această vară este pentru a obține o sumă de bani din transferul său și astfel să mai amortizeze din cheltuieli.

În cazul în care ar decide să-și respecte înțelegerea pe care o are cu Universitatea Craiova, italianul ar putea să negocieze din iarnă, când intră în ultimele șase luni de contract, cu orice formație dorește, iar în vara lui 2022 ar putea să plece liber.

Oficialii din Bănie încearcă să evite o astfel variantă, mai ales că Pigliacelli, adus în vara anului 2018 de la Pro Vercelli sub formă de împrumut, apoi cumpărat definitiv în ianuarie 2019 pentru 300.000 de euro, i-a costat pe olteni până acum aproape 1.000.000 de euro, adunând aici suma de transfer, salariul și primele în cei trei ani.


  • (P) Cota BETANO ca Universitatea Craiova să ia campionatul în sezonul 2021-2022 este 4,50. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT