Life

Ce se întâmplă cu moștenirea lăsată de Constantin Codrescu. Fiica adoptivă a actorului este pregătită de atac: „Am deja o avocată”

Ce se întâmplă cu moștenirea lăsată de Constantin Codrescu. Anca Codrescu, fiica adoptivă a acestuia, este pregătită de judecată.
08.12.2022 | 15:30
Ce se intampla cu mostenirea lasata de Constantin Codrescu Fiica adoptiva a actorului este pregatita de atac Am deja o avocata
Ce se întâmplă cu moștenirea lăsată de Constantin Codrescu. Ce vrea fiica adoptivă. Foto captură TVR
ADVERTISEMENT

Ce spune fiica regretatului actor Constantin Codrescu despre moștenire. Aceasta este deja pregătită de orice și are inclusiv o avocată.

Ce se întâmplă cu moștenirea lăsată de Constantin Codrescu. Ce vrea fiica adoptivă

Anca Codrescu a vrut mai întâi să pună capăt zvonurilor care spun că deja se judecă cu văduva acestuia pentru moștenire și a ținut să precizeze că nu este adevărat.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa, fiica adoptivă a lui Constantin Codrescu a mărturisit că este pregătită de orice și deja are o avocată care o sfătuiește ce să facă. Dacă ceva i se pare în neregulă, atunci cu siguranță va ataca decizia din testamentul tatălui său.

Totuși, aceasta speră să nu fie nevoie de judecată sau asemenea măsuri și speră că totul se va rezolva rapid doar cu citirea testamentului și că va primi partea sa de moștenire.

ADVERTISEMENT

“În caz că nu îmi convine și va fi ceva la mijloc care să mi se pară că nu e ok, eu deja am o avocată care mă sfătuiește și în caz că va trebui să atac, da, deja m-am pregătit.

Dar doar dacă am nevoie pentru că eu, deocamdată, zic că Dumnezeu mi-a rezervat partea mea pentru că asta am spus și în trecut”, a spus fiica adoptivă a actorului pentru Wowbiz.

ADVERTISEMENT

Anca Codrescu, acuzații la adresa văduvei lui Constantin Codrescu

De asemenea, Anca Codrescu a spus că văduva tatălui său i-a spus că actorul Constantin Codrescu a șters-o din testament.

Acest lucru nu i-a fost niciodată adus la cunoștință de către tatăl ei, spune Anca Codrescu, așa că nu crede că a fost lăsată de izbeliște.

ADVERTISEMENT

De altfel, aceasta mărturisea că inclusiv văduva actorului i-a spus acum că este surprinsă că se află în testament.

„Tata nu mi-a spus niciodată că o să mă șteargă din testament, doar ea (n. r văduva actorului) personal mi-a spus așa ceva, atât mie cât și fiicei mele. I-a spus că tătuțelul nu mi-a lăsat mai nimic.

(…) Ca relație, noi ne-am avut bine în fața tatălui meu.

La tot ceea ce mi-a spus în trecut că m-a șters și mi-a șters numele, acum mi-a spus că nu se aștepta să fiu și eu în testament”, a mărturisit Anca Codrescu.

ADVERTISEMENT
Tags: