Sport

Ce se întâmplă cu Nicușor Bancu după accidentul de la Arad. Recomandarea medicului pentru următoarele 6 luni. Exclusiv

Nicușor Bancu a încheiat ”șifonat” meciul cu UTA Arad și deși a rămas pe teren până la final accidentul din prima repriză nu a rămas fără urmări.
21.08.2021 | 15:46
Ce se intampla cu Nicusor Bancu dupa accidentul de la Arad Recomandarea medicului pentru urmatoarele 6 luni Exclusiv
Nicușor Bancu a încheiat ”șifonat” meciul cu UTA Arad și deși a rămas pe teren până la final accidentul din prima repriză nu a rămas fără urmări. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Fundașul Universității Craiova a fost lovit cu cotul în plină figură de Roger, iar arbitrul Adrian Cojocaru a dictat fault, însă fără să-l sancționeze disciplinar pe brazilian.

La finalul meciului, Bancu a declarat faptul că nu mai poate să vorbească corect, după cotul primit din partea lui Roger și a pus ”tunurile” pe central.

ADVERTISEMENT

Accidentat la Arad, Nicușor Bancu va folosi o proteză dentară

Accidentul avut de Nicușor Bancu în partida de la Arad va avea urmări pe termen lung pentru fundașul stânga al Universității Craiova, FANATIK aflând că acesta va fi nevoit să joace până în primăvară cu o proteză dentară.

Primul meci în care Bancu va folosi această proteză este cel cu Gaz Metan Mediaș, programat de la ora 18:30, în etapa a 6-a a Ligii 1. FANATIK a aflat că recomandarea i-a fost făcută de un medic stomatolog, acesta sfătuindu-l să o poarte aproximativ 6 luni.

ADVERTISEMENT

Proteza dentară este folosită de regulă în sport de hocheiști, pugiliști și de unii baschetbaliști. În Liga 1, o proteză asemănătoare pentru protejarea danturii, a mai purtat fostul atacant argentinian de la CFR Cluj, Cristian Fabbiani.

Cârțu consideră că a fost un arbitraj șmecheresc

Imediat după jocul de la Arad, președintele Universității Craiova, Sorin Cârțu, a lansat un atac virulent la adresa arbitrului Adrian Cojocaru pe care l-a acuzat că a permis jocul extrem de dur al celor de la UTA Arad.

ADVERTISEMENT

”A fost o primă repriză foarte bună făcută de noi, dar ni s-a răspuns cu multe durități și am fost tăiați de prestația lui Cojocaru, care a fost apăsat de presiunea fanilor. Au fost foarte multe durități, o prestație jenantă a arbitrilor.

Ar fi trebuit două cartonașe roșii, plus un penalty. Dacă nu vezi o asemenea intenție… rușinos! A fost o manieră șmecherească. Puteam să obținem cele trei puncte, dar trebuia să fim și lăsați. N-a fost agresivitate, ci duritate. Prin anii ’70-80 ne tăiau tot timpul, joacă la fel și acum”, a declarat Cârțu.

ADVERTISEMENT

Rotaru l-a desființat pe Cojocaru

La aproximativ o săptămână după eșecul de la Arad, patronul oltenilor, Mihai Rotaru, era în continuare extrem de supărat și nervos: ”Marea supărare e vis-a-vis de noi și că nu am putut să batem la Arad, dar domnul Cojocaru trebuie să își ceară scuze”.

Șeful din Bănie nu s-a oprit aici și a desființat maniera centralului Cojocaru, pe care o consideră o ”crimă”: ”O rușine de arbitraj. Trebuia să dea două roșii și un penalty. A făcut un act criminal! Atacul criminal asupra lui Bancu, la Fedele și penalty-ul din minutul 85 la Baiaram. Trebuie să își ceară scuze. Vorbim despre un act criminal, repet”.

Mihai Rotaru așteaptă cu nerăbădare implementarea VAR în Liga 1, care ar putea avea loc în primăvara anului viitor începând cu partidele din play-off. Însă ,Rotaru se teme ca până atunci titlul să nu fie deja adjudecat.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova  – Gaz Metan: 1,95 este cota pentru „peste 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT