News

Ce se întâmplă cu nunta lui Radu Mazăre cu Roxana Mihalache: „Urmează să aflăm ce decizie ia conducerea penitenciarului”

11.06.2019 | 13:39
Ce se intampla cu nunta lui Radu Mazare cu Roxana Mihalache Urmeaza sa aflam ce decizie ia conducerea penitenciarului
Radu Mazăre se pregătește de nunta din închisoare cu Roxana Mihalache *foto: constantadeazi.ro

Radu Mazăre a fost extrădat din Madagascar și condamnat la 9 ani și 6 luni în dosarul plajelor retrocedate ilegal în Mamaia și Constanța. Fostul primar al Constanței se află în prezent în carantină la penitenciarul Rahova și a avut o cerere mai puțin obișnuită. Mazăre vrea să se căsătorească cu aleasa inimii sale, Roxana Mihalache, și a făcut demersuri în acest sens pentru ca o cununie civilă să poată să aibă loc după gratii.

Radu Mazăre se pregătește de nunta după gratii

Fratele lui Radu Mazăre, Mihai, a vorbit despre căsătoria care o să aibă loc între fostul primar al Constanței și Roxana: „Roxana spunea că cel mai probabil nu va fi ceremonie religioasă, având informații de la noi, pentru că ea, acolo în Madagascar, nu are cum să știe cu precizie.

În urma demersului făcut azi de Radu Mazăre și demersurilor făcute de avocata Lizeta Haralambie, urmează să aflăm ce decizie ia conducerea penitenciarului și dacă va fi de acord și cu o cununie religioasă alături de cea civilă. Dacă nu, rămâne ca acea cununie religioasă să aibă loc după o perioadă sau când Radu Mazăre va termina perioada de detenție”, a spus Mihai Mazăre, pentru România Tv.

Mihai Mazăre, fratele fostului edil al Constanței, a vorbit despre nunta acestuia din închisoare *foto: gandul.info
Mihai Mazăre, fratele fostului edil al Constanței, a vorbit despre nunta acestuia din închisoare *foto: gandul.info

Radu Mazăre și Roxana vor avea parte de două nunți: una în penitenciar și una după eliberare

Mihai Mazăre a povestit și cum va decurge nunta: „Va fi o ceremonie simplă, urmând să fie prezente doar 10 persoane, iar după ce ei se vor căsători, urmează să cunune un coleg care a stat cu el în perioada de carantină, domnul respectiv fiind mutat’‘, a spus fratele fostului edil al Constanței.

Acesta a explicat și cum de s-a cumințit Radu Mazăre: „Nu mai este chiar omul excentric pe care îl știam cu toții atunci când era primar și când performa pentru Stațiunea Mamaia diverse activități de marketing și turism. Eu cred că e o dovadă reciprocă de atașament și iubire. Într-un fel el vrea să îi demonstreze Roxanei că apreciază la valoare maximă tot ceea ce a făcut ea pentru el în această perioadă. Eu m-am bucurat că a luat această decizie și poate mă voi trezi și cu un nepot’‘, a mai spus Mihai Mazăre.

Tags: