Fotbal intern

Ce se întâmplă cu Planic, Bălaşa, Stan şi Momcilovic înaintea meciului FCSB – Astra

03.11.2018 | 13:47
Ce se intampla cu Planic Balasa Stan si Momcilovic inaintea meciului FCSB  Astra

Nicolae Dică are probleme mari din cauza accidentărilor, iar nu mai puţin de patru jucători de bază au întâmpinat probleme după ultimele meciuri jucate de vicecampioana României, iar pe listă se află Bogdan Planic, Mihai Bălaşa, Alexandru Stan şi Marko Momcilovic.

Cea mai mare problemă a lui Nicolae Dică apare atunci când este nevoit să aleagă fundaşii pe care trebuie să îi folosească în meciurile FCSB-ului, iar meciurile cu Astra Giurgiu şi Dinamo vor avea loc în scurt timp.

Ce se întâmplă cu Planic, Bălaşa, Stan şi Momcilovic înainte de FCSB – Astra

Bogdan Planic, Marko Momcilovic, Alexandru Stan şi Mihai Bălaşa au participat la antrenamentul susţinut de FCSB sâmbătă dimineaşa. Căpitanul vicecampioanei României s-a pregătit separat în această dimineaţă, alături de un preparator fizic. Sârbul a efectuat alergări uşoare şi mai multe exerciţii sub îndrumarea unui membru din staff-ul tehnic al lui Nicolae Dică. Spre final, căpitanul FCSB-ului a folosit şi mingea.

Bogdan Planic, căpitanul echipei FCSB

Deşi au participat la antrenamentul de sâmbătă dimineaţa, Alexandru Stan, Mihai Bălaşa şi Marko Momcilovic s-au pregătit tot separat de restul grupului. Cea mai serioasă accidentare a suferit-o sârbul Marko Momcilovic. Acesta s-a “rupt” în partida tur cu Hajduk Split, când a fost înlocuit de Nicolae Dică la pauză. La finalul lunii septembrie, Marko a primit ok-ul din partea medicilor pentru a reveni pe gazon, dar după două zile de antrenament obişnuit a suferit o recidivă.

Mihai Pintilii va reveni în 2019

Un alt jucător de bază de la FCSB care are probleme mari şi care nu o să poată să joace până la finalul anului 2018 este Mihai Pintilii. Mijlocaşul în vârstă de 33 de ani s-a accidentat în partida jucată de echipa naţională a României cu Muntenegru, scor 0-0, pe “Ilie Oană”, în Grupa 4, Seria C, Liga Naţiunilor. Pintilii a fost supus unui control RMN şi s-a descoperit că a suferit o microruptură la mişchiul piciorului drept, astfel că va dura ceva timp până când mijlocaşul va reveni pe teren.