Sport

Ce se întâmplă cu postul de președinte la Rapid după plecarea lui Daniel Niculae: „Nu voi fi eu”. Anunțul acționarului din Giulești

Postul de președinte la Rapid rămâne liber după plecarea lui Daniel Niculae, anunțată în exclusivitate de Fanatik. Acționarul giuleștenilor a făcut un anunț important.
26.05.2024 | 17:41
Ce se intampla cu postul de presedinte la Rapid dupa plecarea lui Daniel Niculae Nu voi fi eu Anuntul actionarului din Giulesti
Victor Angelescu a explicat ce se întâmplă la Rapid după plecarea lui Daniel Niculae din funcția de președinte. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Rapid se schimbă din temelii la capătul sezonului 2023/2024, în care giuleștenii au ratat toate obiectivele. Venirea antrenorului Neil Lennon pe banca tehnică a Rapidului a reaprins speranțele alb-vișiniilor pentru sezonul viitor. Dan Șucu și Victor Angelescu mută și la nivelul conducerii.

Ce se întâmplă cu postul de președinte la Rapid după plecarea lui Daniel Niculae: „Nu voi fi eu”. Anunțul acționarului din Giulești

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate încă de la finalul lunii aprilie că Daniel Niculae va pleca de la Rapid. Victor Angelescu, acționarul minoritar din Giulești, a confirmat la conferința de presă de prezentare a lui Neil Lennon că „Nico” nu va fi președintele Rapidului și în sezonul următor.

ADVERTISEMENT

Victor Angelescu a negat zvonurile potrivit cărora va fi desemnat noul președinte al Rapidului în locul lui Daniel Niculae. Acționarul minoritar din Giulești a anunțat că organigrama urmează să fie definitivată în perioada următoare.

„Am auzit și eu, dar este exclus, eu nu voi fi președintele Rapidului. E o funcție care rămâne vacantă până vom găsi un om potrivit. Organigrama va fi finalizată în această vară”, a declarat Victor Angelescu, potrivit gsp.ro.

ADVERTISEMENT

Rapid, schimbări radicale în sezonul în care nu mai concepe ratarea titlului

Rapid va căpăta cu totul și cu totul o altă față din sezonul viitor. Eșecurile pe bandă rulantă din actuala stagiune nu i-au picat bine lui Dan Șucu. Acționarul majoritar al Rapidului a dictat o serie de schimbări, iar capul de afiș este venirea lui Neil Lennon pe postul de antrenor principal.

De asemenea, Bogdan Lobonț, antrenor principal după plecarea lui Cristiano Bergodi, va fi noul antrenor secund al Rapidului din sezonul viitor. Inițial, „Lobby” a fost antrenorul cu portarii al formației din Giulești, mutare anunțată în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

Totodată, Daniel Sandu a fost desemnat ca fiind noul director sportiv al clubului Rapid. În ceea ce privește plecarea lui Daniel Niculae, acționarii Rapidului au fost dezamăgiți de implicarea fostului atacant în dosarul „Pyro”.

Daniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice

Daniel Niculae este urmărit penal ca inculpat în dosarul materialelor pirotehnice de la Rapid, pentru că l-ar fi sprijinit moral și material pe Liviu Ungurean, șeful galeriei Rapidului, pentru introducerea materialelor pirotehnice pe stadion.

ADVERTISEMENT

„Este în club până la finalul lunii, președinte (n.r. Daniel Niculae). Dar începând cu sezonul viitor nu va mai fi președinte. Nu i se va mai prelungi contractul. E prea devreme de discutat”, declara Victor Angelescu în cadrul unei conferințe de presă.

ADVERTISEMENT
„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu...
„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu un politician foarte controversat la Hilton Budapesta
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin...
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin Petre este mai uşor de dirijat”
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay.
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay. "Preţuri la fel de mari ca în Italia"
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi...
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi a ajuns să lucreze ca şofer
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui...
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui Donald Trump. Nimeni nu se aștepta la așa ceva
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit...
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit din minți
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al...
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al soțului și al fiului ei. ''Îți spunem adio, iubirea noastră!''
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör:...
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör: „Nu mai este cale de întoarcere”
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție...
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție socială. „Să adaugi ani vieții și viață anilor”