Life

Ce se întâmplă cu Prințesa Anne după ce a fost lovită în cap de un cal. A petrecut cinci zile internată

Sora regelui Charles a făcut dezvăluiri după ce a fost lovită în cap de un cal. Prințesa a fost internată și nu poate călători.
03.07.2024 | 16:32
Ce se intampla cu Printesa Anne dupa ce a fost lovita in cap de un cal A petrecut cinci zile internata
Declarațiile făcute de Prințesa Anne după ce a fist lovită de un cal. Sursa foto: colaj Fanatik/ Hepta.ro
ADVERTISEMENT

După câteva zile de când a fost lovită în cap de un cal și a avut nevoie de spitalizare, sora Regelui Charles a făcut primele dezvăluiri. Prințesa în vârstă de 73 de ani nu are voie să călătorească.

Sora regelui Charles a făcut primele dezvăluiri după ce a fost lovită în cap de un cal

În urmă cu câteva zile, Prințesa Anne, în vârstă de 73 ani, a avut parte de un moment nefericit. Ea a fost lovită în cap de un cal și pentru câteva zile a fost internată. Iar acum s-a întors în locuința sa din Gatcombe Park.

ADVERTISEMENT

După cinci zile în spitalul Southmead pentru comoția cerebrală și rănile minore cu care s-a ales. Ajutorul medical a fost chemat la locuința sa în seara zilei de 23 iunie 2024.

Ulterior, sora Regelui Charles a fost invitată pentru a participa la comemorarea Primului Război Mondial din Canada. Însă, prințesa în vârstă de 73 de ani a explicat ca nu are voie să călătorească.

ADVERTISEMENT

Astfel, prințesa a ținut să spună că este „profund întristată” că nu poate participa la eveniment din cauza problemelor apărute în ultimele zile. Guvernatorul general al Canadei, Mary Simon este cea care a citit discursul în numele său.

„Cu profund regret nu pot fi cu voi astăzi, în timp ce comemorați eforturile și sacrificiile curajoase ale membrii Regimentului Newfoundland care au intrat în luptă în prima zi a bătăliei de la Somme. (…)

ADVERTISEMENT

Am amintiri frumoase de când v-aţi alăturat în 2016, în timpul celei de-a 99-a ediții, când locuitorii acestei insule au comemorat bătălia de la Beaumont Hamel și sunt profund întristată că nu vă pot fi alături din nou și vă trimit cele mai călduroase urări în această zi specială de comemorare”, este mesajul transmis de sora Regelui Charles, potrivit stiripesurse.ro. 

Prințesa este pasionată de echitație

De asemenea, sora Regelui Charles – recent diagnosticat cu cancer, a lăudat „eforturile și sacrificiile curajoase”  pe care le-au făcut soldații ce au luptat în bătălia de la Somme în 1916.

ADVERTISEMENT

Prințesa Anne este pasionată de echitație și a fost primul membru al familiei regale britanice care a a concurat la Jocurile Olimpice, în anul 1976, la Montreal. De altfel, a câștigat o medalie de aur la Campionatul European de Echitație în 1971 și două de argint în 1975.

ADVERTISEMENT