Life

Ce se întâmplă cu Prințul Harry, după ce s-a întors în Anglia. Este obligat să facă asta timp de 5 zile

12.04.2021 | 16:57
Ce se intampla cu Printul Harry dupa ce sa intors in Anglia Este obligat sa faca asta timp de 5 zile
ADVERTISEMENT

Prințul Harry s-a întors în Anglia pentru funeraliile bunicului său, Prințul Philip, care s-a stins din viață în cursul zilei de vineri, 9 aprilie. Ducele de Sussex a ajuns în țară duminică, însă trebuie să mai aștepte cinci zile până să-și vadă ceilalți membri ai familiei. 

Ducele trebuie să stea în carantină în aceste zile, după cum prevede legea în această situație. Soția lui, Meghan Markle, a rămas în SUA, din moment ce sarcina avansată nu i-a permis să se deplaseze cu avionul.

ADVERTISEMENT

Prințul Harry a aterizat pe aeroportul Heathrow din Londra ieri, după care a fost luat de o echipă de securitate a familiei regale, urmând să fie dus la Palatul Kensington.

Ce se întâmplă cu Prințul Harry, după ce s-a întors în Anglia. Este obligat să facă asta timp de 5 zile

Prințul Harry a revenit în Marea Britanie pentru înmormântarea bunicului său, care va avea loc în această sâmbătă. Înainte de ași revedea ceilalți membri ai familiei, ducele de Sussex trebuie să stea în carantină timp de cinci zile, ca măsură de prevenție împotriva Covid-19.

ADVERTISEMENT

Meghan Markle nu și-a putut însoți partenerul, fiind însărcinată în ultimul trimestru. Actriței i s-a recomandat să nu călătorească cu avioul până nu va naște.

Este prima întâlnire a Prințului Harry cu rudele sale din familia regală de la difuzarea interviului controversat cu Oprah Winfrey, care a avut premiera luna trecută.

ADVERTISEMENT

Cei doi au postat un mesaj scurt după ce au aflat vestea tragică, aducându-i un omagiu ducelui de Edinburgh: „În memoria Majestății Sale Ducele de Edinburgh. Îți mulțumim pentru tot ce ai făcut… Ne vei lipsi tuturor”. 

La funeraliile Prințului Philip, duce de Edinburgh, au voie să participe doar 30 de membri din familia regală și secretarul personal al Alteței Sale. Trupul său neînsuflețit este depus la Castelul Windsor, iar Mare Britanie este în doliu național timp de opt zile. Familia regală va mai ține o perioadă de două săptămâni de doliu după înmormântare.

ADVERTISEMENT

Prințul Philip a decedat în dimineața zilei de vineri la Castelul Windsor la vârsta de 99 de ani. Ducele ar fi împlinit centenarul în iunie, ăe care l-ar fi sărbătorit în liniște, alături de familia sa.

ADVERTISEMENT