Fotbal international

Ce se întâmplă cu Ştefan Radu la Lazio! Anunţul făcut de italieni: “Am fost profesionist, nu am cerut nimic”

16.06.2019 | 13:13
Ce se intampla cu Stefan Radu la Lazio Anuntul facut de italieni Am fost profesionist nu am cerut nimic

Conducerea lui Lazio vrea să întinerească lotul echipei, iar unul dintre jucătorii sacrificaţi ar urma să fie Ştefan Radu. Fotbalistul de 32 de ani este unul dintre cei mai importanţi fotbalişti din istoria recentă a echipei, ocupând locul 4 în topul jucătorilor cu cele mai multe meciuri jucate în tricoul biancocelestilor. Cu toate acestea, conducătorii clubului sunt dispuşi să renunţe la el.

Ştefan Radu nu îşi doreşte să plece de la Lazio

Transferat în iarna lui 2008 de Lazio de la Dinamo, Ştefan Radu a strâns 348 de meciuri în tricoul formaţiei din capitala Italiei şi nu-şi doreşte să plece. Site-ul laziochannel.it a dezvăluit confesiunea făcută de fundaşul de 32 de ani unor apropiaţi, acesta dorindu-şi să-şi încheie cariera la echipa de pe “Olimpico”.

“Am spus-o mereu, îmi doresc să rămân în Roma pe viaţă şi să-mi închei cariera în tricoul lui Lazio. Am avut mereu o atitudine profesionistă şi nu am cerut niciodată un loc în formaţia de start”, sunt cuvintele spuse de Ştefan Radu apropriaţilor conform laziochannel.it.

Ce se întâmplă cu Radu Ştefan la Lazio (sursă foto: hepta.ro)
Ce se întâmplă cu Radu Ştefan la Lazio (sursă foto: hepta.ro)

Fanii nu vor ca Ştefan Radusă fie vândut de Lazio

Ştefan Radu a reuşit să devină rapid un fotbalist apreciat de ultraşii lui Lazio, aceştia cerând ca jucătorul român să nu fie vândut de conducătorii clubului. “Nu vă atingeți de Ștefan Radu”, a fost mesajul ferm transmis de suporterii formaţiei din capitala Italiei.

Imediat după ce a apărut informaţia că Ştefan Radu nu mai intră în planurile lui Simone Inzaghi, ofertele au început să apară pentru fotbalistul de 32 de ani. Conform presei din Italia, fundaşul român se află pe lista lui Napoli şi a lui Fenerbahce. Claudio Lotito, preşedintele lazialilor, i-ar fi transmis fotbalistului că-l va lăsa să plece liber de contract, astfel că ar putea să-şi negocieze un salariu mai mare. Alături de Lazio, Ştefan Radu a reuşit să câştige cinci trofee: trei Cupe ale Italiei (2009, 2013 şi 2019) şi două Supercupe (2009 şi 2017).