ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Ce se întâmplă cu regula U21 în Casa Pariurilor Liga 1! FRF a făcut anunțul

Autor: Eduard Dimiean | 30.10.2020 | 20:57
Ce se întâmplă cu regula U21 în Casa Pariurilor Liga 1! FRF a făcut anunțul
Ce se întâmplă cu regula U21 în Casa Pariurilor Liga 1! FRF a făcut anunțul

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a făcut anunțul cu privire la ce se va întâmpla cu regula U21 în Liga 1. Acesta a precizat că implementare regulii a contribuit la dezvoltarea jucătorilor tineri și a propulsat valoarea acestora.

ADVERTISEMENT

În regula impusă de FRF se precizează, pentru prima ligă, că echipele trebuie să alinieze la startul partidei doi jucători eligibili pentru naționala de tineret U21, obligativitatea fiind ca doar unul să fie integralist.

Pentru eșalonul secund, fiecare echipă trebuie să introducă pe teren cel puțin un jucător Under 20 și altul Under 19, începând din sezonul 2020/2021.

ADVERTISEMENT

FRF a anunțat se întâmplă cu regula U21 în Liga 1

Răzvan Burleanu a ținut să facă anumite precizări pe această temă și a ținut să clarifice că nu vor exista modificări în timpul acestui sezon competițional: “Nu vom modifica regulamentul în timpul competiției. Toate analizele pe care le avem demonstrează că e o decizie care și-a atins toate obiectivele pe care le-am asumat: cotele de piață, performanțele naționalei de tineret și alți indicatori. 

În iarnă vom avea o evaluare pentru aportul adus de al doilea jucător U21. Au apărut situații care nu ajută absolut deloc. Cred că un antrenor bun, dacă are posibilitatea să aibă un jucător pe care să-l pregătească timp de câteva luni, nu are cum să nu-l facă pe jucător să reziste în teren măcar o repriză. 

ADVERTISEMENT

Vedem situații cum a fost cea de la FC Argeș în care a existat o non-performanță a echipei cu tot cu aceste schimbări rapide ale jucătorilor U21″

Antrenorul lui FC Argeș mizează pe juniori

Antrenorul lui FC Argeș, Ionuț Moșteanu, mizează pe tinerii echipei iar rezultatele se pare că au început să apară.

ADVERTISEMENT

În partida contra celor de la Voluntari, FC Argeș a început cu 3 juniori în echipa de start și a încheiat meciul tot cu 3 juniori.

În formula de start s-au regăsit Miclea, Grecu și Draghici, ultimul părăsind terenul în minutul 78 fiind înlocuit de Mirică, un alt jucător de tineret.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!